"Nem volt még elég?" - COVID vs vakcinák

Napok óta hitetlenkedve olvasom a kommentáradatot, ami a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos újabb és újabb hírek alá íródnak, és nem hiszem el, amit látok... Dr. Lesznyák Judit véleménycikke.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Valóban, hogy hihet egy orvos az orvosokban,

Hozzászóló: sztankop, 2021-01-07 21:42
Valóban, hogy hihet egy orvos az orvosokban, és abban a szakmában, amit évekig tanult, és éveken át gyakorolt. Több ezer beteg kezelése után biztosan fogalma sincs róla! :-D

A doktornő írása teljesen hiteltelen lett

Hozzászóló: János , 2021-01-07 21:26
A doktornő írása teljesen hiteltelen lett az olvasók szemében. És ennek nem az olvasók tudatlansága az oka, hanem a hölgy vak hite a gyógyszeripar által irányított és fizetett egészségügyben és élmunkásaiban az orosokban. Tisztelet a kivételnek.

Drnő! Maga orvosnak vallja magát, vagy

Hozzászóló: Zsuzska, 2021-01-07 20:55
Drnő! Maga orvosnak vallja magát, vagy csak odabiggyedt a neve elé a titulus! Hogy beszélhet így egy orvos. Tudnia kellene, hogy egy vakcina előállításához, évek kellenek, a leteszteléshez még több idő. Mivan a Hipokratesi esküvel? Minden orvos megzakkant, vagy van az a pénz, hogy hülye állításokat zengjenek!. Nem erre tettek esküt a diploma osztásnál. Tudja mit, oltassa be magát, meg az egész családját, rokonságát, aki meg nem szeretné, azokat hagyják békén. Nem értem, hogy viselkedhetnek így orvosok! Semmi gerinc? Szégyen!

Köszönöm!!!

Hozzászóló: Bizsu, 2021-01-07 20:55
Köszönöm!!!

Egészségügyben dolgozom tanulmányaim

Hozzászóló: Rita, 2021-01-07 19:44
Egészségügyben dolgozom tanulmányaim és tapasztalatom alapján egy vírusfertőzéssel a szervezet képes megbírkózni! Ha a 100 éves néni Covid-19 - el fürgébb, mint én 3 nap munka után engem hagyjanak békén az oltásokkal. Az influenza is halálos az idősekre nézve és a krónikus betegségben szenvedők. Én csak azt szeretném tudni a Covid-19 előtt az influenza időszakban idáig miért nem volt kötelező a maszk, a karantén, a válságstáb stb.????? Ma miért nincs szó az influenzáról? Eltűnt ez a betegség? Tessenek már gondolkozni a pénztárca vastagságának nézegetése nélkül! Persze van aki nehezebben esik át rajta, vagy más egyebeire ez már sok a szervezetnek, de nem hiszem el a média hazugságait, mert nap mint nap Covid betegekkel dolgozok és még nem kaptam el, betegeim mind TÚLÉLTÉK! Elég a pánik keltésből! Utó szösszenet: ha beteg vagy 5x több C, - D-vitamin a testhőmérsékletet hagyjuk 38,5 c° körül, az épeszű orvosok is ezt mondják. Tiszteletem mindenkinek. Jó egészséget!

Az egész a születésszabályozásról és

Hozzászóló: Jóska Pista, 2021-01-07 18:19
Az egész a születésszabályozásról és a kontrolról szól hát nem látod? Bill Gates megmondta " az oltásokkal 10-15%-al tudjuk csökkenteni a népességet" ,ennyi

En úgy latom hogy barmit is tesz bárki.

Hozzászóló: Zz, 2021-01-07 18:08
En úgy latom hogy barmit is tesz bárki. Ha van vakcina ha nincs. Van e mellék hatása vagy se. Mindig van aki kritizál es kritizalja azt aki valamit tesz vagy próbál tenni. Gyakran azok kritizalnak a legtobbet akik semmit se teznek. Csak a mobilon ülnek. Miért?

bocs, pofátlan voltam és nem olvastam végig,

Hozzászóló: V, 2021-01-07 18:03
bocs, pofátlan voltam és nem olvastam végig, de már a 3. bekezdés után leszakadt a bőr rólam. nos, ha te be akarod oltatni magad, akkor beoltatod, de dolgod, szabad ember vagy (bár ilyen gondolkodással erősen kétlem). ha én úgy döntök, hogy nem, akkor az a saját szívem ügye, neked ahhoz az ég világon semmi közöd és főleg nem beleszólnivalód nincs. kérdezek valamit: ha beoltod magad, akkor neked mitől kell tartanod? akkor neked elméletben immunisnak kellene lenned, nem? az meg, hogy közöttünk hogy terved a "pusztítás" az a mi gondunk. ne toborozd az embereket egy olyan dologra, amihez annyi közöd van, hogy Te magad hogy állsz hozzá.

Ezt az oltást el b.. ták az nyomulással.

Hozzászóló: Foto, 2021-01-07 17:49
Ezt az oltást el b.. ták az nyomulással.

Vicces ez a cenzúra robot, pedig egy érdekes

Hozzászóló: Annie0, 2021-01-07 17:38
Vicces ez a cenzúra robot, pedig egy érdekes tartalmat még megosztottam volna az olvasva gondolkodókkal☺. De sebaj, manapság minden a helyére kerül, csak idő kérdése. Kedves admin, gratulálok a törlés(ek)hez, hihetetlen veszélytől óvtad meg az olvasókat.????????