
Fogyókúra, egészséges táplálkozás aloldal
Növényi olajok típusai és felhasználásuk
A növényi olajok a zsiradékok tápanyagcsoportjába tartoznak, melyeket magas olajtartalmú növényekből, magvakból állítanak elő. Kiváló zsírsavösszetételük miatt az emberi szervezet számára hasznos és szükséges tápanyagforrásnak számítanak.
Fogyókúra, egészséges táplálkozás témák
- Anyagcsere serkentése
- Táplálkozási zavarok
- Anorexia
- Bulimia
- Falászavar
- Okostányér (MDOSZ ajánlás)
- Betegségek szerinti diéták
- Dohányosok táplálkozása
- Epekímélő étrend
- Időskori táplálkozás
- Koleszterin diéta
- Rákmegelőző táplálkozás
- Terhes nők táplálkozása
- Böjtölés
- Candida-diéta
- Elsavasodás, lúgosítás
- Méregtelenítés
- Paleolit táplálkozás
- Almaecet
- Halfogyasztás
- Homoktövis
- Kurkuma
- Olajos magvak
- Paradicsom
- Szója
- E-számok
- Édesítőszerek
- Fehérjék szerepe
- Rostok szerepe
- Tejtermékek fogyasztása
- Teljes kiőrlésű gabonák
- Fitoösztrogének
- Omega-3 zsírsavak
- Polifenolok
- Erjesztett ételek
- Tartósítási módok
- Kalóriatáblázat
- BMI kalkulátor
- Receptkereső
Friss cikkek
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Dr. Kőműves Anikó, szakgyógyszerész, orvos- és egészségtudományi szakfordító
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
DRportal, WEBBeteg
Alapvető tudnivalók








Orvoskereső több ezer hazai szakemberrel.