"Nem volt még elég?" - COVID vs vakcinák

Napok óta hitetlenkedve olvasom a kommentáradatot, ami a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos újabb és újabb hírek alá íródnak, és nem hiszem el, amit látok... Dr. Lesznyák Judit véleménycikke.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Kedves Doktornő ! Ha élőben a nyilvánosság

Hozzászóló: B. Ádám, 2021-01-14 07:43
Kedves Doktornő ! Ha élőben a nyilvánosság előtt beadja a hitelesített vakcinát a Kedves Férjének és gyermekének/gyerekeinek, akkor elgondolkodnék hogy beadassam-e a vakcinát. Viszont amíg ez nem történik meg, addig számomra a leírt mondandója, ami hihetően van megfogalmazva, számomra csak egy íromány, amit elvárnak Öntől mint munkavégzési kötelesség. Évtízedek óta léteznek gyógyíthatatlan betegségek, amire mai napig nem találtak gyógymódot. Jön egy "halálos vírus" és 1 év alatt kifejlesztenek egy vakcinát, amit orvosságként emlegetnek. Ezt ön sem gondolhatja, hogy a nép ebben hinni fog. És hordatják velünk, azt a semmit érő maszkot, ami maximum egy jelzés a tömegek előtt, hogy engem is megfélemlítettek és birkamódjára beálltam a sorba, mert rámkötelezik. Ha nem hordom, megbűntetnek.

Előbb talán ki kellene kisérletezni a

Hozzászóló: B. Margit, 2021-01-13 13:05
Előbb talán ki kellene kisérletezni a vakcinák emberre ható hosszútávú hatásait, mielőtt be akarnánk szúrni az emberbe. Ilyen rövid idő alatt nem lehet hogy felelősen elfogadja valaki.

Én kötelezővé tenném!

Hozzászóló: H.Zsuzsa, 2021-01-13 10:50
Én kötelezővé tenném!

Azt hiszem, alapvetően az immunrendszerünk

Hozzászóló: béla, 2021-01-13 08:09
Azt hiszem, alapvetően az immunrendszerünk nem megfelelő működésével van a baj. Elmondom a saját példámat. Szénanáthás voltam, de van egy kis területem, ahol kaszálni kell a füvet, évente kb 5-7 alkalommal. Minden esetben kb. 30-50 cm magas a fű a gaz, szóval nem kicsi. Első alkalommal majd meg haltam, 20 méterenként fújtam az orrom. a következő alkalommal már 100 m-t mentem fújás nélkül, végül a 4-5 alkalomtól kezdve egyáltalán nem kellett kifújni. A saját tapasztalatom azt mutatja, hogy az immunrendszer bármelyik pillanatban "felrázható", hogy rendben végezze a dolgát. De ha csak a panelban ülünk ( megjegyzem én is) ott max a szomszéd ellen lehet kifejleszteni egy türelem faktort! :)))

A lányom immunbeteg ! Azt mondták, nem

Hozzászóló: Szabó Edit, 2021-01-12 20:34
A lányom immunbeteg ! Azt mondták, nem kaphatja meg a védőoltást! Akkor most mit lehet tenni, hiszen betegségét évek óta kezelik Debrecenben, a klinikán. Szteroid gyógyszereket szed !

Robival értek egyet abban hogy ezért az

Hozzászóló: timea, 2021-01-12 18:30
Robival értek egyet abban hogy ezért az oltásért SENKI nem vállal felellöséget . Vajon miért ?? Akkor én aki semmit nem tudok róla miért engedjem a testembe bejutni ? A másik a bizalom elengedhetetlen , ha az nincs meg akkor hiába minden . részemről elvesztették a bizalmat , csak a magam paraszti eszében bizom .

Teljesen egyetértek, oltás kell. A probléma,

Hozzászóló: pinkpanther, 2021-01-12 17:44
Teljesen egyetértek, oltás kell. A probléma, ami valószínűleg Svájcból nem látszik, hogy itt ahhoz hogy valaki oltást kapjon, a személyes adatait egy propagandacélokat (és még ki tudja milyen célokat) szolgáló adatbázisba kell felvinni, amit a hatalom csókosai kezelnek. A másik probléma, hogy semmi nem győzi meg arról az embereket, hogy az Unió által engedélyezett és megbízható oltások helyett ne egy orosz vagy kínai dokumentáció nélküli szert kapjon a tudta és szabad választása nélkül. Azt gondolom, ha ez a két probléma nem lenne, akkor mindenki rohanna beoltatni magát. Így viszont nem annyira. Ez Magyarország, és nem Svájc, ahol a posztoló él.

Mindenkinek tele a feje mindennel. Úgy látom

Hozzászóló: Hahó, 2021-01-12 15:41
Mindenkinek tele a feje mindennel. Úgy látom a józan ész elveszett, sok a tv és az internet. Hát csak hajrá. Ne menjetek orvoshoz, ne szedjetek gyógyszert ezzel is védhetjük a világot. Jöjjön a feketehimlő, de szerencsére Jenner gondolkodott. Mi csak isszuk a sok véleményt és azt sem tudják sokan miről van szó. Vélemény az van. Tudás mögötte semmi. Íme a való világ.

Mindenkinek igaza van, aki az oltás rövid

Hozzászóló: Zs, 2021-01-12 12:31
Mindenkinek igaza van, aki az oltás rövid kifejlesztési és tesztelési ideje miatt aggódik, de megjegyezném, hogy amikor a vírust kifejlesztették, akkor nyilván egyből kifejlesztették az oltást is. (tehát ki tudja milyen régen) A megrendelő maga is veszélyben lenne különben. Hogy aztán most nekünk ugyanaz az anyag jut e, azt normál halandó nem tudhatja. A Kormányt nem hibáztatnám, mert a központi kommunikáció a betegségről és az oltásról teljesen egységes, nem csak Európában, hanem az egész világban. A WHO-t követik és gondolom senki sem mer eltérni az ajánlásoktól, mert akkor meg amiatt bukna. Nagy csapda ez.

Gratula "dr.nő" egy szépen becsomagolt

Hozzászóló: igazságosztó, 2021-01-10 16:36
Gratula "dr.nő" egy szépen becsomagolt válogatott anyagot irt meg márha egyáltalán Ön írta! Az utóbbi kb.50 évben rengeteg biofegyvert fejlesztettek ki ezek (AIDS,H1N1,EBOLA stb.) ellenszere természetesen az "elitnek" mind megvan! Pontosan tudják mit fog okozni az emberi szervezetben néhány egyed kivételével! Azt hogy mRNS-t mire programozták mi persze nem tudhatjuk de egy biztos, drasztikusan átalakítja az emberi szervezetet! Nagyjából 1 év alatt kicserélődik a szervezetünk minden sejtje! Csak ekkor fogja igazán megtudni az aki beadatja magának ezen vakcinák valamelyikét. A különféle gyártók vakcinái eltérően működnek! Ezért is 1 nagy világkisérlet. Majd elemzik a hatásait. Mindez a NEW WORLD ORDER bevezetésének része - azért ezt elég sokan tudják. Akik többet szeretnének tudni azok elolvassák a következőket: 1. Julius Andan: A világ a szinfalak mögött (youtube-n fent van hangoskönyv formátumban) 2. Cion bölcseinek jegyzetei vagy akár id.Henry Ford(autógyáros) A nemzetközi zsidó cimű irásokat. Aki ezen irásokat olvasta az már kezdi sejteni hogyan is működik a világ! Aki pediglen azt hisz hogy ezek hülyeségek és milyen szuper a vakcina az gondoljon már bele hogy a mai világba mit adnak ingyen!? - Tudják-e Önök hogy Bill Gates pár száz millió dollárt utalt át a WHO-nak hogy elinditsa végre a világjárványt amit persze nem akartak! -Tanzániában nincs kornavirus járvány! - Az Ír Kormány Elismeri: A COVID-19 NEM Létezik. Azoknak pedig akik azt hiszik hogy vki covidban halt meg - picit gondolkodjanak el ezeken: hová tűnt az a sok betegség , miért hal meg szinte mindenki covidban - még az is aki autóbalesetet szenvedett! Sok esetben nem tudhatod miért beteg valaki v. mitől mert ugye csak és kizárólag kovidosokat "kezelnek". Vannak helyek ahol a lélegeztetőre került betegek 100%-a hal meg - vagyis a lélegeztetőgépre kerülés az a biztos halál! Az elvtársak persze még több halálos technikát alkalmaznak! Később még közreadok pár tényt mert ezek tények! És mint tudjuk a tényekkel lehet vitázni de tények akkor is tények maradnak!!! Üdv mindenkinek