• Portré

   • Cikkek

    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    2018-11-15 16:17
    dr. molnár károly
    Dr. Molnár Károly praxisa szerezte meg a második helyet Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton. Feleségével közösen látják el a betegeket, jól összeszokott páros. Megismerkedésükről, a mezőkövesdi betegekről, a megvalósuló célokról mesélt a WEBBeteg.hu portálnak a háziorvos.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
    2018-10-31 14:45
    Csecsemőgondozás
    Vannak hivatások, melyeket csak azok képesek szívvel, lélekkel és szeretettel végezni, akiket arra teremtett a sors. Zsákai Róza éppen 30 esztendeje csecsemő- és gyermekápoló, s a mai napig az újszülöttek gondozása, ápolása, a kismamák segítése élete legszebb feladata.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    2018-10-18 11:25
    dr. Lavicska Enikő
    A harmadik helyig jutott dr. Lavicska Enikő háziorvos praxisa, amely Budapesten, a XX. kerületben található. Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton elért siker meglepte, és egyben hálás a betegeinek, illetve korábbi és jelenlegi asszisztensének. Ugye, önöknek is ismerős családnév a Lavicska?
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Gorzsás Anita, újságíró
    2018-09-25 11:25
    Clavicont
    A Clavicont egy neurológiai és pszichológiai diagnózisok felállítását támogató eszközt dolgozott ki, mely a Parkinson-kór kezdeti tüneteit is ki tudja mutatni. A magyar startupról Urszin Sándor igazgatóval beszélgettünk.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
    2018-09-24 16:09
    Dr. Tolvay Katalin
    Sokan ismerik és tisztelik, és ő is számos páciens lelkének, elméjének, személyiségének gyógyítója, és ismerője. Elhivatott pszichiáter, aki örömmel hódol a kerékpározásnak, a sportnak, az utazások élményének, megőrizve az értékrendjének megfelelő szépségeket, bölcsességeket, hétköznapi szokásokat.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Gorzsás Anita, újságíró
    2018-09-21 13:01
    Dr. Cuzic Melinda
    Az Év praxisa a Kárpát-medencében díj határon túli első helyezettje rangos előd után vette át a praxist. Dr. Cuzic Melinda igazi transzilvániai orvos, anyanyelvi szinten magyar, apanyelvi szinten román, minden betegéhez a neki legmegfelelőbben szól.
    Élet betegséggel
    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    2018-08-24 14:45
    Stroke
    Miért éppen Harangozó Teri vagy a Nemzeti dal kerül elő a terápia alkalmával? Mi a legnagyobb siker egy klinikai logopédus munkájában? Miért nem kap elegendő figyelmet az afázia, annak kezelése?
    Panaszok
    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    2018-08-24 05:21
    Nagy Zoltán
    A szülei azzal akarták elvenni a kedvét az egészségügytől, hogy megmondták neki, még kórházban sem járt, nem is ott született, hanem a párkányi szülészeten, ami nem kórház. Ő azonban dacból vagy sem, ápoló lett. Folyamatosan képzi magát, talán egyszer végre orvos lehet.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
    2018-08-17 18:22
    Barkóczi Beáta
    A gyógytornászok (fizioterapeuták) munkájának, áldásos tevékenységének kiemelt szerepe van már a csecsemőkortól egészen időskorig az emberek egészségének megőrzésében. A tapasztalat mégis az, hogy hivatásukat, elért eredményeiket napjainkban is alábecsülik. Ezt nem csupán hazai szervezetek, szakemberek állítják, hanem a Gyógytornászok Világszövetségének korábbi állásfoglalásában is megfogalmazták.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
    2018-08-06 20:55
    Táplálkozás
    Jól tudjuk, hogy sajnos nem minden étel egészséges, amit a reklámokban látunk, de a fejlődés is kezdetét vette a helyes táplálkozás irányába. Dr. Forgács Attila, gasztropszichológussal az eddigi életútjáról, valamint az evéssel kapcsolatos pszichés mozgatórugóinkról beszélgettünk.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!