• Fogyókúra témájú cikkek

    Több mint TestŐr
    Nagyon jó, ha az embernek végre sikerül lefogynia, de hirtelen minden ruhája nagy lesz, és csak úgy lóg, semmi nem áll jól, egy egész ruhatárat lecserélni pedig egy kész vagyon! Megyeri Csilla is így járt, és most megmutatja, hogyan dobta fel és alakította át a ruháit úgy, hogy vékonyan is jól álljanak neki!
    Több mint TestŐr
    Gönczi Gábor testvére, Ádám végignézte Gábor változását, és elhatározta, hogy ő is lecseréli az aputestet! A gyógynövény-koncentrátum Ádámnak is segített az étvágycsökkentésben, és nemrég a sport is rendszeres része lett az életüknek, hogy még hatékonyabb legyen a változás!
    Több mint TestŐr
    Gönczi Gábor a fogyókúrája elején még nem alakította át az étkezését, a gyógynövényes kapszula segítségével úgy is fogyott, hogy kevesebbet evett a megszokott ételekből. Később azonban rájött, hogy még hatékonyabb lehet a fogyás, ha odafigyel, hogy mit és mikor eszik!
    Több mint TestŐr
    Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy egyoldalú táplálkozásnak, főleg, ami szinte csak állati eredetű fehérjéket tartalmaz, milyen káros következményei lehetnek! Pedig ezek akár súlyos betegségekhez is vezethetnek!
    Több mint TestŐr
    Manapság akármerre nézünk, egy sztárdiétával találjuk szembe magunkat, rengetegféle életmódprogramot és módszert lehet követni! Nem mindegy azonban, hogy melyiket választjuk, hiszen akár káros következményei is lehetnek a diétának...
    Több mint TestŐr
    Gönczi Ádám, Gábor öccse nem szerepel gyakran a nyilvánosság előtt, most mégis szívesen tette, hiszen Gábor példáján felbuzdulva Ő is jó néhány kilótól megszabadult a gyógynövények segítségével!
    Több mint TestŐr
    Mindenkinek más a módszere: Király Linda műtéttel, Kunovics Katinka elhatározással, Cseke Katinka gyógynövények segítségével ért el sikereket a fogyásban! De nem elég a kezdeti segítség, hiszen az életmódváltás egy hosszan tartó folyamat. Nézzük, ki hogy csinálja!
    Több mint TestŐr
    Gönczi Gábor fogyásának eredményét nap mint nap látni lehet a képernyőn, de Gábor gardróbján is! Az esküvőjére, méretre készített zakó már lötyög rajta, viszont a húsz évvel ezelőtti fellépőzakóját újra tudja hordani!
    Több mint TestŐr
    Márta és Gábor mindketten a gyógynövényeket választották segítségül a fogyásukban, amely manipulálja az agyat, és így csökkenti az éhségérzetet. Mindkettőjük élete jelentősen megváltozott a nagy fogyás óta...
    Több mint TestŐr
    Amikor valaki hosszú idő után végre le tud fogyni, és látja, hogy eredményesek a törekvései, egészen meg tud változni. Mint ahogy az élete is. Makány Márta erről mesélt Erikának.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!