FOGYÓKURA XLS-MEDICAL

Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? Üdvözlettel.Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza tabletta témában

Kedves Tibor!

A fogyókúra az ilyen szerekkel és tablettákkal rövid távon lehet sikeres, de hosszú távon biztosan nem lesz tartós, egészségesnek pedig végképp nem nevezhető. A szervezetbe bevitt tápanyagok felszívódásának gátlása akár komoly hiánybetegségekhez is vezethetnek. Tartós és sikeres testtömegcsökkentés kizárólag helyesen összeállított és betartott étrenddel, valamint rendszeres testmozgással lehetséges. Emellett elfogyasztott bármilyen étrendkiegészítő felesleges pénzkidobás.

Tisztelettel:

Irinyi-Barta Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2018. szeptember 09., 09:48; Megválaszolva: 2018. szeptember 17., 13:18
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
Idős hölgy köszvénnyel küzködik
Kedves Tünde. nagynéném 76 éves, évek óta küzd vizesedéssel, sajnos gyakoriak a rohamok, amelyek 2-3 napig tartanak. Ilyenkor az ágyból nem tud...