• FOGYÓKURA XLS-MEDICAL

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? Üdvözlettel.Tibor

        Irinyi-Barta Tünde válasza a tabletta témában

        Kedves Tibor! A fogyókúra az ilyen szerekkel és tablettákkal rövid távon lehet sikeres, de hosszú távon biztosan nem lesz tartós, egészségesnek pedig végképp nem nevezhető. A szervezetbe bevitt tápanyagok felszívódásának gátlása akár komoly hiánybetegségekhez is vezethetnek. Tartós és sikeres testtömegcsökkentés kizárólag helyesen összeállított és betartott étrenddel, valamint rendszeres testmozgással lehetséges. Emellett elfogyasztott bármilyen étrendkiegészítő felesleges pénzkidobás. Tisztelettel: Irinyi-Barta Tünde


        Irinyi-Barta Tünde
        okleveles táplálkozástudományi szakember Tőle szeretnék kérdezni

         Irinyi-Barta Tünde

        Kérdés: 2018. szeptember 09., 09:48; Megválaszolva: 2018. szeptember 17., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: