• Fejfájás, bőrkiütés, emésztési gondok - Az ételintolerancia tünetei

   Szerző: FOODTEST

   Gyakran fáj a feje? Emésztési problémákkal küzd? Bőrkiütései vannak? Lehetséges, hogy tüneteit ételintolerancia okozza. A WEBBeteg látogatói most 10% kedvezményben részesülnek! (x)

   J. Dénes 31 éves férfi hosszú évek óta szenvedett ekcémától. Az ekcémás tünetek időnként lángoltak fel: többhetes tünetmentes időszakokat csaknem kibírhatatlan viszketéssel járó ekcémák hirtelen megjelenése váltotta. A kezelésre különféle szteroid krémeket, hűsítő balzsamokat használt, ezek azonban a kiváltó okot, így a tünetek kiújulását sem szüntették meg.

   A FOODTEST ételintolerancia vizsgálat tehéntejre, tojásfehérjére, magvakra és élesztőre mutatott ki ételérzékenységet. Ezen ételek étrendből történő elhagyása csaknem azonnal drámai javulást eredményezett: az ekcémák eltűntek. Amennyiben a férfi a nem tűrt élelmiszerekből (pl. tejtermékek) mégis fogyasztott, az ekcémák azonnal ismét fellángoltak.

   Mi a FOODTEST?

   • A FOODTEST a laboratóriumunkban alkalmazott Genarrayt Microarray 200+ fehérjechip alapú ételintolerancia mérés, mely a jelenleg létező leghatékonyabb ételintolerancia teszt.
   • A FOODTEST egyidejűleg 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
   • Mindössze pár csepp vérminta szükséges. A mintavételt akár otthonában is elvégezheti!
   • A FOODTEST segítségével az erős immunválaszt és kellemetlen tüneteket okozó élelmiszerek kizárhatók, illetve kiválthatók az étrendből, így az életminőség jelentősen javítható.
   • A WEBBeteg látogatói, amennyiben a lenti formon keresztül jelzik szándékukat és kérnek egyeztetést a FOODTEST vizsgálatokról, 6500 Ft. kedvezménnyel, 58 500 Ft.-ért végeztethetik el a teljeskörű vizsgálatot sorbanállás és várakozás nélkül.

   Jelentkezzen Ön is, ha biztosat szeretne tudni!

    

   Név:

   E-mail:

   Telefon:

   Mi az ételintolerancia?

   Ételintoleranciának nevezzük, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni, vagy felszívódás után kórós immunreakciót váltanak ki. Az ételintolerancia általában nem veszélyes betegség. Azonban az élelmiszerekre kialakuló érzékenység nagyon kellemetlen tüneteket okozhat és nagymértékben ronthatja a beteg életminőségét.

   Ételallergia viszonylag ritkán fordul elő, az ételintolerancia viszont minden harmadik embert érint. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé. A tünetek sokszor csak hosszú órákkal vagy napokkal az étel elfogyasztása után mutatkoznak, sok esetben csak a rendszeres fogyasztás hatására, kumuláltan jönnek elő.

   Gyermekek esetében különösen fontos az ételérzékenységek meghatározása, mivel megfelelő diéta alkalmazása esetén nemcsak a tünetek, hanem maga a túlérzékenység is sok esetben megszűntethető. A FOODTEST gyorsan és hatékonyan kimutatja, mely élelmiszerek okozhatják a problémákat.

   Az ételintolerancia tünetei:

    FOODTEST

   Medical Partner Humán Diagnosztikai Laboratórium
   2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
   Teljes ár: 65 000 Ft.
   Kedvezményes ár: 58 500 Ft.
   Megtakarítás: 6500 Ft.

   • Emésztőrendszer zavarai - Gyomortáji fájdalom, vomiting, abdominal bloating, cramping, excessive wind, water retention, nausea,hasi puffadás, görcsök, hányinger, hányás, hasmenés vagyconstipation, diarrhoea, weight control problems and colic. székrekedés, kóros elhízás
   • Bőrproblémák - Ekcéma (Urticaria, atopic dermatitis, eczema, itchy skin and other rashes.atópiás dermatitis), viszkető bőr és egyéb bőrkiütések
   • Központi idegrendszer zavarai - fejfájás, migrén, csökkent koncentrációképesség, hangulati és viselkedésbeli változások,  depresszió, szorongás, fáradtság, gyermekeknél hiperaktivitás és tanulási nehézségek
   • Légzőszervi betegségek - orrfolyás, orrnyálkahártya gyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, asztma
   • Váz-és izomrendszeri problémák - izületi fájdalmak, izületi gyulladás, izomfájdalom és gyengeség
   Legutóbb frissült: 2011.04.08 14:52
   • WEBBeteg.hu