"Izmos akartam lenni, de a potenciám lett oda - Mit tegyek?"

WEBBeteg
megjelent:

"11 hetes szteroidkúrám után aggasztóan csökkent a libidóm, bár volt olyan partnerem, akivel nem volt ilyen gondom. Ez most átmeneti probléma, vagy végleg tönkretettem magam?" A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Kedves Kérdező!

Nem szoktuk szeretni a hormontartalmú szereket, melykeknek már kis mennyisége is borítja a saját rendszert és hat a sajáthormon termelésére.

Reméljük, hogy jól sikerült megúsznod, szerintem nem éri meg, de érthető, hogy könnyű elcsábulni. A szexben trenírozd magadat úgy, mint az izomépítésben.

A férfiasságod működése önmagában változó lehet, nem annyira partnetfüggő. Sportorvost keress fel, aki a májadat és hormonszintjeidet is megvizsgálja és segít neked. Ne tedd többé!

(WEBBeteg - Dr. Tóth Emese, szexológus)

Az anabolikus szteroidok mellékhatásai

Már évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a teljesítményfokozás lehetősége, amelyek célja a fizikai erő növelése, a fáradtság leküzdése és a koncentrálóképesség fokozása. A felépítő (más néven anabolikus) szteroidok napjainkban az egyik legelterjedtebb teljesítményfokozó anyagok, amelyek a kereskedelmi forgalomban is fellelhetőek. A hasznosnak vált hatásai mellett érdemes mérlegelni a túlzott használatkor fellépő mellékhatásokat is, és ezeket figyelembe véve felelősségteljesebben nyúlni a doppingszerekhez. Milyen kockázatokkal jár a szteroidhasználat?

Cikkajánló

Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Füzesi Zsuzsa, fordító
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
Fájdalomközpont - Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, sebész, fájdalomspecialista
WEBBeteg összeállítás - Dr. Lajtos Melinda, Dr. Reinhardt István
WEBBeteg - Dr. Fáklya Mónika, gyermekgyógyász, endokrinológus
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.