Testépítés téma

Az erősítés kultusz - káros-e vagy sem?

WEBBeteg - Feövenyessy Krisztina mozgásterapeuta, okl. rehabilitációs szakember, a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia vezetője

A tudomány hihetetlenül gyorsan fejlődik. Nap mint nap írunk felül olyan elveket, amelyeket évtizedeken át vallottunk, és valami ilyesmire biztatnak most az erő, pontosabban az erősítés kultuszával kapcsolatban.

"Izmos akartam lenni, de a potenciám lett oda - Mit tegyek?"

WEBBeteg

"11 hetes szteroidkúrám után aggasztóan csökkent a libidóm, bár volt olyan partnerem, akivel nem volt ilyen gondom. Ez most átmeneti probléma, vagy végleg tönkretettem magam?" A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Kifogások miatt vége?!

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

Volt olyan újévi fogadalma, hogy többet sportol, komolyabban veszi az edzéseket, lefogy, vagy éppen izmot fejleszt? Mi valósult meg azóta? Lejár edzésekre, kitartóan végzi a gyakorlatokat? Három személyi edzőt kerestünk meg.

A testépítés során használt táplálékkiegészítők hatása - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Fogyasztott tiszta kreatin koncentrátumoknak van-e valamilyen szervezetre káros hatása? A rendszeres taurin használatnak milyen veszélyei vannak? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Testépítés és tömegnövelés kezdőknek - Az orvos válaszol

WEBBeteg

"18 éves fiú vagyok és 180 cm vagyok és 70kg, vagyok vékony alkat. Szeretnék kidolgozott felsőtesttel rendelkezni és egy ideje dolgozom is rajta. A kérdésem az, hogy szednem kellene-e valamilyen tömegnövelőt, esetleg táplálékkiegészítőt. Szteroidot nem szeretnék." - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

"A testépítéstől összemehet a férfiasságom?" Az orvos válaszol

WEBBeteg

"16 éves koromban a méret 16 cm körülinek felelt meg most 24 vagyok és 11 cm, de ez már kb. 18 éves korom óta állandósult. Okozhatja ezt a testépítés, amit 16 éves koromtól 20 éves koromig űztem?" A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Az izomdiszmorfia tünetei

Ujfalussy Dorottya Júlia

Az izomdiszmorfiát (testedzésfüggőség) inverz anorexia néven is szokták emlegetni. A testképzavar itt is teljesen egyértelmű, ám éppen ellenkező irányú. Milyen tünetek utalhatnak az izomdiszmorfiára?

Veszélyes szer rendelhető interneten

MTI

A megrendelt és gyorsan kiszállított készítmény dobozán csak az szerepelt, hogy hatásos arcbőrpuhító, és zöldtea-kivonatot tartalmaz. Ténylegesen a hatóságok által tiltott SARMs gyógyszercsoport egyik tagja volt a dobozban.

Szexuális vágy csökkenés

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt doktornő! Az utóbbi időben izomgyarapítás céljából elkezdtem egy Stanazol-ol kúrát (Anabolikus szteroid) . Ami 35- szem után abba is maradt mert éreztem, hogy csökkent a szexuális aktivitásom.Jártam urológusnál aki csináltatott labor-t é

Testépítés

Orvos valaszol - Dr. Balogh Andrea

15 évesen szedhetek fehérje port, és ízület javítót?