Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Kedves forumozok! En is hasonlo cipoben jarok,

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-22 21:28
Kedves forumozok! En is hasonlo cipoben jarok, kb napra pontosan 5 eve vagyok herpeszes( azert tudom ennyire mert ekkor volt az elos szexualis elmenyem) nah szoval az en tortenetem sem egyszeru, es sokat szenvedek is emiatt, de kezdek rajonni hogy ez az egesz ügy fel van fujva.....a nögyogyaszoknak ez egy eleg uj betegseg ezert felfujjak es ossze vissza beszelnek rola,kesz szenzacio egy uj herpeszes beteg szamukra, meg ijesztgetik az embert, holott nemreg egy hazi orvos azt mondta, hogy nem vagyok normalis, hogy ennyit agyalok es fosok es ha megjelenik egy szerelem, akkor meg vagyok löve es stresszelek h mit csinaljak, el mondjam , mikor monjdam, mert ha az agyban mondom el, az olyan gaz, ha elötte akkor meg sem adom a lehetöseget h intim környezetet teremtsunk, stb stb....a lenyeg: nem szabad hagyni hogy ez a franya kis szar betegseg lelkileg lehuzzon minket es ranyomja a belyeget az eletunkre.......jogunk van a szexualis elethez, szerelmesnek lenni, es szeretve lenni........es nem akkora nagy szam h na bumm herpeszunk van....egy csomo embernem van a szajan herpesze, amit siman atpasszol csokolzossal vagy oralis szexszel pl...egyszoval tehat, ez a herpesz majdnem mindenkiben ott van, nem kell tragediakent felfogni.....nem aids es, nem halunk bele, es aki szeret minket az ezzel egyutt is szeretni fog.......valalinek gombas a laba, valakinek ekcemaja van.....na bumm, nekem herpeszem van, ha nem lenne, nem is en lennek, ö velem együtt fejlödött es iranyitotta az eletem....es ezeket lehet jelnek is felfogni, h nah megusztam ennyivel.....mert elkaphattam volna rosszabb dolgot is en marha aki, az elso szexualis aktuskor nem hasznal gumit( söt meg gyogyszert se szed) mifele idiota az ilyen????? kaptam egy jelzest h jobban vigyazzak magamra es masokra, es legyek esznel....na jo perzse nagy arat fizettem es fizetek a mai napig, de eleg volt 5 ev marcangolas...nem vagyok hajlando tovabb szenveszteni magam.......... na jo most nem a kotelert mentem, bar eleg furcsa vegszo lett volna az elozo mondat.... a lenyeg eljetek szeressetek en ezt teszem! hasznalok ovszert vigyazok arra h ne fertözzem meg a partnerem, ha meg gyereket szeretnek akkor majd megoldjuk ügyesben a ferjemmel! ahol szeretet vanm ott nincs legyozhetetelen akadaly! nah fel a fejjel sorstarsak!

Grapefruit-mag olaj használata: fél deci

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-18 12:54
Grapefruit-mag olaj használata: fél deci italba cseppents 10-15 cseppet, gyorsan idd meg, és igyál rá vagy 1,5-2 deci folyadékot. Alapvetően írtó keserű, de újabban lehet kapni "nem keserű" verziót is, illetve van vagy 10 gyártója már... legjobb gyümölcslébe vagy iceteába tenni. Semmiképpen nem szabad felkenni az érintett területre!!! Viszont az ezüst kolloidot vagy a teafa-olajat (ezt csakis higított formában!) nyugodtan felkenheted, vagy lányoknál 1-2 cseppet tamponra cseppentve felhelyezni. Nem csíp, nem mar, és totál fertőtlenít. De ha rám hallgattok, akkor Lizint vesztek bármely bio vagy sport boltban, és 2 nap alatt minden eltűnik. edzőbe a 90 db-os 700 mg-os most 3200Ft. Ruhákat fertőtlenítsétek!

A grapefruitmag cseppeket hogyan kell használni?

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-17 07:51
A grapefruitmag cseppeket hogyan kell használni? Meg kell inni vízzel, vagy pedig fel kell kenni az érintett területre?

4.rész! Nagyon fontos, hogy fertőtlenítsétek

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-14 20:17
4.rész! Nagyon fontos, hogy fertőtlenítsétek a fehérneműt, ágyneműt és a törölközőket, mert saját magatokat és családtagjaitokat is újra/megfertőzhetitek!!! Gyógyszertár: TEAFA OLAJ! Tessék 4-5 cseppet cseppenteni 1 adag mosáshoz, és 60 fokon kimosni rendesen mosószerrel mindent. Törölközőt ne használjatok közösen! Ez nem játék! Nekem a havi 1-2 alkalmat úgy sikerült lecsökkentenem a lizinnel, a teafás fertőtlenítéssel és a grapefruit-maggal, hogy immáron 1 éve nem jött elő! Időnként a fürdővízbe is teszek 3-5 csepp teafaolajat, ami kitűnő fertőtlenítőszer. Remélem saját nyomozásom és tapasztalataim nektek is segítenek tünetmentessé vállni. Pusz M

3.rész: Adassunk be magunknak vénánkból

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-14 12:33
3.rész: Adassunk be magunknak vénánkból levett saját vért a farba, a sajátvér-injekció ugyanis jelentősen lecsökkenti a fertőzés kiújulását! Mammut Bev.Center Bp-en! A kúra 13-15ezer Ft. Sajna a rendelő nevét nem tudom, asszem a másodikon van. Hőtérképpel is foglalkoznak. • Szedjünk immunerősítőket kúraszerűen, pl. kasvirágot, grépfrútmagcseppet, macskakarmot, BioBrant! • A B-vitaminok, a C-vitamin nagy adagban és a lizin nevű aminosav az antiherpeszkúra nélkülözhetetlen része. Bocsi, hogy ennyit írtam, de ezekkel egy életre megszabadultok tőle! Nekem nagyon bejött a Lizin! Na többet nem írok már :) Üdv M

A másik lizin, ahol szintén kaptok leírást:

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-14 12:25
A másik lizin, ahol szintén kaptok leírást: http://www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=1125 60 darabos 2.630,- Az égető érzés megjelenésekor 3-4 tablettát bevéve a kellemetlen tünetek 5-10 percen belül megszűnnek. Számos esetben elegendő az első 3-4 tabletta bevétele, ami meg is akadályozza a herpesz megjelenését. Máskor viszont érezzük az első adag kiürülését a szervezetből: a vírus újra támad. Ekkor a második adagot bevéve a jól ismert kellemetlen érzés újra elmúlik, s a 3*3-4 tabletta napi bevételével folytatott 2-3 napos kúra után a tünetek nem térnek vissza, a hólyagok nem alakulnak ki. A betegség későbbi szakaszában, a herpesz megjelenése után kezdve a kezelést a hólyagok nem sebesednek ki és 2-4 nap alatt teljesen visszahúzódnak. Minden bioboltban kapható amúgy valamilyen! Lényeg, h tünet esetén mihamarabb bevedd a kb 1000 mg-ot, és 10 perc múlva semmi bajod!!! Drukkolok nektek!

Sziasztok! Hihetetlen, hogy senki nem mondta

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-14 12:20
Sziasztok! Hihetetlen, hogy senki nem mondta még nektek, hogy mi az egyetlen megoldás a témában! Úgynevezett Herpes-stop módszer: lizin nevezetű aminosav kapszula! Amint érzed, hogy kijön, azonnal vegyél be 2 szemet, és a köv 3 napban szedj 3-4x2 kapszulát! http://www.tozoshop.hu/index.php?get1=view&get2=233 abban a minutumban megállítja a herpeszt! Kúraként is szedhető, de akkor elég napi 1 szem. Nekem tökéletesen bevállt!!! Immunrendszer erősítésre meg Grapefruit mag cseppet vegyetek, reggel 10-15 csepp és kiírtja az összes gombát, bacit, és vírust! Nincs 3.000 Ft a kb 3 hónapra való adag! Sok tünetmentes napot nektek! M

Sziasztok! Én megint a 23-as vagyok, aki

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-06 13:47
Sziasztok! Én megint a 23-as vagyok, aki a májusi hozzászólásaiban úgy el volt keseredve. Nos, elmúltak az első tünetek, és azóta sem jelentkeztek. Azt azért tudni kell, hogy minden káros szenvedélyemről leszoktam (dohányzás, kávé, gyorséttermi, szénsavas üdítők, stb...), és azóta teljesen egészséges életmódot élek. Mellesleg nagyon stresszes ember vagyok, de a mocskos herpesznek semmi nyoma. Kívánom nektek ugyanezt! :)

Sziasztok! Én a 28 éves nő vagyok ismét.

Hozzászóló: Vendég, 2009-09-28 21:27
Sziasztok! Én a 28 éves nő vagyok ismét. Ígértem nektek,hogy beszámolok milyen hatása volt a telvirán kúrának!!! utoljára júl. 23.-án írtam nektek, akkor kezdtem a kúrát. Hihetetlen, de képzeljétek el,hogy már két hónapja és tünetmentes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A két hónap alatt egyszer akart előtörni, de kb. két nap alatt elmúlt a viszketés, közben kentem az egiferon krémmel!!! Iszonyat jó érzés tünetmentesnek lenni, és így már van merszem randizgatni is, bár óvatos vagyok és még komoly témára nemigazán merek gondolni, de hátha eljön annak is az ideje! :-) Jah és ami még nagyon fontos, elkezdtem szedni vitaminokat,hogy az immunrendszerem is egy kicsit javuljon. A stresszt sajna nemigazán tudom kiiktatni, de úgy látszik ez most bevált, bár nem akarom elkiabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én csak javasolni tudom mindenkinek a telviránt!!!!! Tudom,hogy nem olcsó, de hatásos!!!! És ne nőgyógyászhoz menjetek,hanem egy normális bőrgyógyászhoz!!!!!! Üdv mindnekinek: Anita :-)

Sziasztok! 28 éves vagyok és nálam idén

Hozzászóló: Vendég, 2009-09-25 14:44
Sziasztok! 28 éves vagyok és nálam idén jelentkezett először ez a betegség. Tévedés azt hinni hogy csak nemi úton terjed, nekem pl. már 1 éve nincs szexuális kapcsolatom, így valószínűleg egy nyilvános mosdóban kaptam el. A legelső herpesz lefolyása borzasztó fájdalmas volt, nekem mondjuk az is rontott a helyzetemen hogy külföldön élek, és először azt sem tudtam hogy hová vagy kihez is fordulhatnék itt Angliában. Mindent összevetve maradnék az otthoni gyógyszereknél, krémeknél, nekem azok hatásosabbnak bizonyultak minden másnál. Gyakran kiújul, ami nagyon elkeserítő mert nehéz vele együtt élni, dolgozni, sportolni, stb... Nálam átlagosan 2 - 3 hetente felbukkan ha a munkám miatt stresszelek. És az is biztos hogy az immungyengeség sokat nyom a latban, hogy kinél milyen gyakran jelentkezik. Tudom javasolni a Propolisz - tunktúrát, ami nekem sokat segített, illetve az Echinacea tablettát, ez magyarul Kasvirág, és immunrendszer erősítésre szedendő. Tényleg rossz vele együtt élni, és sajnos így párkapcsolatra sem vágyik az ember, de azért ne adjuk fel, hátha hamarosan megtalálják az ellenszerét! Üdv mindenkinek! Betty