• Friss cikkek - WEBBeteg

    A jóindulatú pajzsmirigybetegségek esetében is egyre inkább a pajzsmirigy kiterjedt csonkolását végzik, míg rosszindulatú elváltozás (pajzsmirigyrák) esetén a pajzsmirigy teljes kiirtása történik a környező nyirokcsomók eltávolításával.
    WEBBeteg - Dr. Boros Miklós sebész
    2016-07-25 05:21
    A fájdalom a test sérülésének kellemetlen, érzelmileg megrázó élménye. A hirtelen bekövetkező sérülés és az általa okozott fájdalom, nyilvánvaló ok-okozati összefüggésben állnak. A tartósan fennálló, idült fájdalom általában a mélyebb szövetekből ered.
    reumatologia.hu
    2016-07-25 02:51
    Amikor az alvás szót halljuk, legtöbbünk pihentető, nyugodt éjszakai pihenésre gondol, mely testi-lelki regenerációnkat szolgálja. Sokan vannak azonban, akik valamilyen ok miatt, konkrét betegség hiányában sem képesek az éjszakát nyugodt, kellemes alvással tölteni.
    WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos szakorvosjelölt
    2016-07-24 22:23
    Valójában ma egy olyan álpatriarchális társadalomban élünk, amelyben a nők jelentős része mindinkább házisárkánnyá válik, miközben sok férfi egyre zsugorodó kerti törpének érezheti magát: ezek a kényszerű szerepek valamennyi érintettre rombolóan hatnak - összegzi többéves szakmai tapasztalatát Aszalós Péter pszichológus.
    MTI
    2016-07-24 20:19
    A hőmérséklet emelkedésével és a nyári szabadságnak köszönhetően, a mindennapi rutinból való kiszabadulással, a migrén az egyik leggyakrabban jelentkező fájdalom, amire az emberek többsége a nyár folyamán panaszkodik. Különösen a nagyon forró napokon jelentkező betegségről van szó.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    2016-07-24 18:17
    Az illatszergyártó cégek dezodorok és izzadásgátlók garmadát kínálják az üzletek polcain, ám ha ismerjük ezek egészségünkre és környezetünkre gyakorolt ártalmait, már korántsem pakolgatjuk olyan nagy lelkesedéssel bevásárlókosarunkba a díszes csomagolású termékeket.
    drportal.hu
    2016-07-24 16:21
    Nem hallott még a Dukan diétáról? Nyugodjon meg, hamarosan biztosan fog. Európa legújabb fogyókúrás őrülete már franciák millióinak segített megszabadulni feleslegesnek ítélt kilóiktól.
    MTI
    2016-07-24 14:23
    Hiába állnak rendelkezésünkre jól képzett baleseti sebészek, gyakran előfordul, hogy már a kórházba érkezés előtt szükség van elsősegély-nyújtásra. A Newsweek című hetilap összefoglalta a leggyakrabban elkövetett elsősegély-nyújtási hibákat, illetve, hogy mit tegyünk helyettük.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    2016-07-24 12:51
    Minden évben több száz olyan mérgezés fordul elő Magyarországon, amit növények idéznek elő. Kertjeinkben, a természetben és a szobanövényeink között is több olyan akad, amelyek veszélyeiről jó, ha tudunk.
    WEBBeteg - Dr. Jóna Angelika
    2016-07-24 11:07
    Tetkó, piercing, hajfestés- mindezek sok szülő számára fejfájást okozó tini őrületek, melyről nehéz a lázadó kamasszal higgadtan beszélni. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb tini-mániákat, illetve tippeket adunk, hogyan lehetne lebeszélni róluk csemeténket.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    2016-07-24 09:38
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!