• Friss cikkek - WEBBeteg

    Ahogy érkezik a jóidő, a napsütés, egyre többen vágnak bele a sportolásba, ám érdemes tudni, hogy egy passzívan, mozgásszegényen eltöltött hosszú időszak után csak fokozatosan szabad elkezdeni a testmozgást. Aki biztosra megy, szakértőkkel méreti fel állapotát. (x)
    Diagnoscan Magyarország
    2015-04-01 03:09
    A változókor a nők életének természetes fázisa, a női szervezet hormonális átállásának időszaka. Ne tekintsük tehát betegségnek! A hormonális változás számos testi és lelki változással jár együtt.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    2015-04-01 02:51
    Véget ért Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat, második szakasza, az internetes szavazás is.
    www.vandb.hu
    2015-03-31 23:23
    Az életkorral együtt járó, természetes folyamat, sokan mégsem fordulnak orvoshoz annak ellenére, hogy a tünetek nagymértékben rontják az életminőséget. A vizsgálatot azért sem szabad halogatni, mert habár hasonló tünetekkel jelentkezik, de a prosztata megnagyobbodás lehet rosszindulatú folyamat is. A vizsgálat lépéseit dr. Szabó Andrea radiológus főorvos ismertette.
    Orvostkeresek.hu
    2015-03-31 21:41
    A Franciaországban lezuhant német utasszállító másodpilótáját öngyilkossági hajlam miatt kezelték a pilótaengedély megszerzése előtti időkben - közölte hétfőn a düsseldorfi ügyészség. A közlemény szerint az eddig kiértékelt orvosi dokumentumok nem utalnak arra, hogy a másodpilótának volt szervi megbetegedése
    MTI
    2015-03-31 20:01
    A cukorbetegség szinte népbetegségnek számít, amelynek 2-es típusára számos életmódbeli tényező is hajlamosíthat. Dr. Marton Anna, az Oxygen Medical diabetológusa ezekről és a megoldási lehetőségekről beszélt.
    healzz.com
    2015-03-31 14:55
    A dohányzás bizonyos szempontból szenvedély-betegségnek tekinthető. Vannak helyzetek, amikor a dohányzás, illetve annak hiánya kellemetlen lehet a dohányos számára, és az is lehetséges, amikor a dohányos jelent kellemetlenséget a környezete számára.
    WEBBeteg - Dr. Sánta Zsuzsa szakgyógyszerész
    2015-03-31 11:25
    A csecsemő-és gyermekkori ultrahangos szűrésre egyre nagyobb igény van napjainkban, hiszen segítségével lehetőség van már a korai fázisban észrevenni az esetleges fejlődési rendellenességeket, mielőtt még azok komoly tüneteket vagy visszafordíthatatlan károkat okoznának.
    healzz.com
    2015-03-31 09:41
    Jelen cikksorozatunkkal az étrend-kiegészítők útvesztőjében igyekszünk támpontokat adni olvasóinknak, hogy mi alapján tudnak helyes készítményt választani. Sajnos a laikus gyógyulni vágyó könnyen a marketing csapdájába esve gazdaságtalan és sokszor hatástalan terméket vásárol. Bízunk benne, hogy ezt sikerül elkerülniük e cikkek olvasóinak.
    WEBBeteg - Szabó Gál Bence
    2015-03-31 07:38
    A cukorbetegségben szenvedőknél viszonylag gyakoriak a gyomor-és bélrendszeri tünetek, melyek gyakran a diabéteszes emésztőrendszeri autonóm neuropátia tüneteit mutatják. Ez a diabéteszes betegek mintegy 76 százalékában fordul elő.
    WEBBeteg - Cs. K., fordító
    2015-03-31 02:51
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!
   • Hirdetések