• Friss cikkek - WEBBeteg

    Az ikrekkel várandós anyukákat az orvostudomány mindig is kiemelt figyelemmel kísérte, hiszen a terhesség náluk több kockázatot hordoz magában, mint azoknál, akik csak egy gyermeket hordoznak a szívük alatt.
    WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
    2015-01-29 16:58
    Újra lehet rezidens ösztöndíjakra pályázni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága szerdán az MTI-vel.
    MTI
    2015-01-29 16:11
    A magas koleszterinszint alattomosan károsítja érrendszerünket: panaszokat sokáig nem okoz, ám már fiatal felnőttkorban is visszafordíthatatlan károsodásokat idéz elő az arra hajlamos egyének érfalán. A koleszterin hosszabb távon növeli az érszűkület, a szívkoszorúér-betegség, az infarktus és a stroke kockázatát.
    WEBBeteg - Dr. Bene Orsolya, kardiológus szakorvosjelölt
    2015-01-29 14:55
    A térdfájás, térdfájdalom gyakran jelentkező ízületi panasz, mely bármely életkorban előfordulhat. Fiatalok esetében legtöbbször túlerőltetés, sportolás következtében kialakuló nyálkatömlő gyulladás, illetve sérülés, idősebb életkorban, pedig porckopás következményeként jelentkezhet a térdízület fájdalma.
    WEBBeteg - Dr. Molnár Anna
    2015-01-29 13:11
    Edzésterv elhízásra- 6. hét
    WEBBeteg - Lukács Zita, személyi edző
    2015-01-29 11:25
    A holisztikus megközelítés hatékonyan alkalmazható a különböző betegségek gyógyítására vagy azok újbóli kialakulásának megelőzésére. Hogyan kezelhetők a gyomorpanaszok holisztikus szemlélettel? A Calendula Intézet dolgozói segítségére lehetnek ebben. (x)
    Dr. Szkopincev Dmitrij
    2015-01-29 11:10
    A mitralis prolapsus egy kötőszöveti rendellenesség, tehát a billentyű szöveti felépítésének normálistól való eltérése, mely születéstől fennáll.
    WEBBeteg - Dr. Nagy Gabriella
    2015-01-29 09:41
    A kis tinédzserek és a nagy kamaszok manapság elfoglaltabbak, mint valaha. Általában reggel 7 órakor elmennek otthonról és csak késő délután érnek haza. A különórák és az edzések még tovább növelik az otthontól távol töltött időt. Sokszor az iskolai feladatok és egyéb elfoglaltságok miatt a fiatalok az étkezésre fordított időt rövidítik le.
    diabetes.hu - Kicsák Marian, dietetikus
    2015-01-29 07:38
    A férfi meddőség legtöbb típusa nem előzhető meg. Ami a többi típust illeti, kerülje kábítószerek, doppingszerek - különösen az anabolikus szteroidok - alkalmazást, a túlzott alkoholfogyasztást és dohányzást.
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus, pszichoterapeuta
    2015-01-29 05:21
    A száraz orrnyálkahártya minden lélegzetvételnél feszítő érzése nemcsak kellemetlen, de számos egészségügyi problémához is vezethet: gyakori orrvérzés jelentkezhet, a betegek fogékonyabbá válhatnak a fertőzésekre. Kialakulásának okairól, megelőzéséről és kezeléséről dr. Augusztinovicz Mónikát, a Fül-orr-gége Központ allergológus, fül-orr-gégész orvosát kérdeztük.
    Orvostkeresek.hu
    2015-01-29 02:51
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!
   • Hirdetések