Fogyás téma

A gyors fogyókúrák kövérebbé tesznek

Oxygen Medical

A Hogyan fogyjak gyorsan? kérdést írják be a legtöbben egy bizonyos internetes keresőbe. Az viszont már jóval ritkább, hogy az egészséges fogyás keresőszavakkal próbálkozzon valaki. Holott dr. Katona Evelin, endokrinológus szerint a tartós fogyás titka az egészséges életmód.

Mit sportoljon, aki túlsúlyos?

WEBBeteg - B. M., szakfordító

Egyetlen fogyni vágyó sem kerülheti el a testmozgást. A fölösleges kilóktól a sport segítségével szabadulhatunk meg a leghatékonyabban. A rendszeres edzésnek három alapvető pozitív hatása van. Melyek ezek?

Ezekkel a gyümölcsökkel és zöldségekkel előzhető meg leghatékonyabban a súlygyarapodás

WEBBeteg - E. M. M., fordító

Először vizsgálták meg átfogóan, hogy pontosan melyek azok a flavonoid-vegyületek, amelyek a leginkább segítenek a fogyásban: az eredmények alapján ezek közé tartoznak a flavonolok, az antocianinok és a flavonoid polimerek. Vajon milyen gyümölcsök és zöldségek bővelkednek ezekben az összetevőkben?

Segítse a fogyást természetes anyagokkal!

healzz.com

A tartós fogyáshoz elengedhetetlen az életmódváltás, amely mozgásra és megfelelő táplálkozásra épül. Dr. Bakanek György, az Oxygen Medical táplálék-kiegészítési specialistája azonban néhány olyan kiegészítő anyagot ajánl, amely felgyorsíthatja a fogyást.

Molnár Anikó elárulja a fogyása titkát!

Több mint TestŐr

Molnár Anikót nagyon megviselte, amikor a mérlegen a kilók száma már három számjegyűvé vált!

Út az életmódváltáshoz

WEBBeteg - S. J., újságíró

Az életmódváltás a megfelelő tudás birtokában csak elhatározás kérdése. Egyszerűnek hangzik, de természetesen még így sem egyszerű, hiszen számos olyan nehézségbe ütközhetünk, amire a kezdet kezdetén nem is gondoltunk. Mit tehetünk? Hogyan szabjuk személyre az életmódváltással járó ajánlásokat?

A fogyásban is segíthet az elektrokozmetika!

Több mint TestŐr

A fogyás akkor lehet igazán sikeres, ha megváltoztatjuk étkezési szokásainkat, de ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el, segítséget nyújthat az elektrokozmetika.

Az elhízás elleni küzdelem segítői - édesítőszer kutatás

Szinapszis

Érdekes eredményeket hozott a Szinapszis idén nyáron végzett piackutatása, amely a magyar lakosság és orvostársadalom körében vizsgálta az édesítőszerekkel kapcsolatos ismereteket. A kutatás egy 2012-ben végzett felmérés folytatása, így lehetővé tette az elmúlt három év változásainak nyomon követését.

Hódi Pamela bomba formában

Több mint TestŐr

Senkinek sem könnyű megszabadulni a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól. Így volt ezzel Hódi Pamela is, aki most már bomba formában van.

Csomor Csilla diétája

Több mint TestŐr

A fogyás és a súlyunk megtartásának titkát mindig, mindenki keresi. Manapság szerencsére számtalan természetes megoldás között választhatunk.