Fertőző betegség téma

Koronavírus - A véradásoknál nem végeznek koronavírus-szűrést

MTI

A közösségi oldalakon elterjedt információkkal ellentétben a véradásokon nem végeznek koronavírus-szűrést - tájékoztat az Országos Vérellátó Szolgálat.

58-ra nőtt az új koronavírussal fertőzött beteg

koronavirus.gov.hu

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 58-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

50-re nőtt az új koronavírussal fertőzött betegek száma

koronavirus.gov.hu

Újabb magyar állampolgároknál és egy külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 50-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

Lezárják Magyarország határait

Index

Ez azt jelenti, hogy Magyarországra a határokon csak magyar állampolgár léphet be.

39-re nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma

koronavirus.gov.hu

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 39-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

32-re nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma

koronavirus.gov.hu

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 32-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

Már közel 500 házi karantént rendeltek el

koronavirus.gov.hu

Már közel 500 házi karantént rendeltek el a Magyarországra belépni kívánó magyar állampolgároknál.

A tanulók március 16-tól nem mehetnek iskolába

koronavirus.gov.hu

A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán március 16-tól a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán március 13-án este közzétett videójában.

19-re nőtt a Magyarországon diagnosztizált új koronavírussal fertőzöttek száma

koronavirus.gov.hu

A fertőzést diagnosztizálták egy 67 éves magyar férfinél, aki munkájából adódóan sok külföldivel találkozik, egy 41 éves magyar férfinél, aki Hollandiában és Angliában járt a közelmúltban, és egy 27 éves magyar férfinél, aki együtt volt a szintén Izraelben járt egyik magyar fertőzöttel.

Megvan az első gyógyult magyar koronavírusos

Index

Elhagyhatta a karantént Japánban az a magyar állampolgár, akinél a Diamond Princess hajón diagnosztizálták február végén a koronavírust.