Baktérium

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék kizárni egy dolgot. Kb 2 hete pici folyásom volt. A nőgyógyászom vett kenetet. Megjött az eredmény. Szerinte nemi úton terjedő betegségem van, viszont a párom hűséges és éjjel-nappal együtt vagyunk. Páromnak semmi tünete, de az orvosom neki is felírta a Sumamed tablettát. Az eredmény: Staphylococcus epidermis, Lactobacillus és Ureaplasma. Azt szeretném kérdezni, hogyan kaphattam el, illetve valóban csak szexuális úton terjedő betegségem van? Értetlenül állok! Nekem Poliginaxot, Betadint, Canestent és Sumamedet írt fel. Köszönöm szépen a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fertőző betegség, szexuális élet témában

Tisztelt Hölgyem! Az Ureaplasma érintettség miatt a Sumamed mellé lokálisan Dalacin krém használatát ajánlanám /amíg el nem fogy a krém/, 3 hónap múlva kontroll Ureaplasma vizsgálat javasolt. További panaszok esetén HPV, Chlamydia, Micoplasma, Gardnerella, Atopóbium meghatározás is mérlegelendő. Ezek szexuális úton terjedő kórokozók /STD/ ls, valóban kezelést igényelnek. Üdvözlettel: dr. Kiss

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2020. augusztus 20., 17:49; Megválaszolva: 2020. augusztus 22., 18:16
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi