Csontrepedés téma

Egy erős ölelés következményei - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Néhány nappal ezelőtt barátom oldalról megölelt és megszorított. Abban a pillanatban nagyon erős fájdalmat éreztem a szegycsontomban... - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Lábfejsérülésem négy hónapja nem javul, eltörhetett?

Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél

A jobb lábfejem 4 hónappal ezelőtt megsérült küzdősport közben, (sikerült teljes erőből egy könyököt eltalálnom) elfeketedtek a lábujjtöveim, nehezen jártam, jegeltem, de nem tudtam pihentetni, edzésre is járok azóta is.Néha olyan mintha meggyógyul

Nagylábujjam el van repedve, milyen kezelést ajánl?

Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél

elvan repedve a nagyláb újam és ha mozgatom vagy megyek érzem hogyfáj nemtudok cipöthuzni pedig nincs bedagadva! Milyen kezelést tudna ajánlani?

Régen el van törve a könyököm?

Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél, ortopédia-traumatológia szakorvos

Tisztelt Doktornő/úr! A problémám a következő: egy régebbi esés miatt a jobb könyökömre nem nagyon tudok egy ponton rákönyökölni, mert erős szúrást érzek. Mivel nem dagadt be, és egyébként nem fájt, nem mentem el vele orvoshoz. Most viszont a job

Csontrepedés

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Érdeklődni szeretnék, az a helyzet hogy  1 hete sípcsonton rúgtak. Azóta a a lábam besárgult és véraláfutásos, sőt már a bokám is bedagadt. Azt szeretném kérdezni hogy ez csontrepedés-e?

Mi a tünete a csontrepedésnek?

Orvos valaszol - WEBBeteg szerkesztőség

dr.nő szeretném megkérdezni mi a tünete a csontrepedésnek