Ajándék téma

Ajándékok, díszek papírcsíkokból!

Több mint TestŐr

A kreatív időtöltés nemcsak a kézügyességet fejleszti, de a társas kapcsolatoknak is jót tesz a csoportos alkotás. Sokan azt gondolják, hogy minden kézműves tevékenységhez kézügyesség szükséges, de vannak olyan egyszerű technikák, ahol inkább a fantáziára van szükség, ahhoz hogy az egyszerű elemekből a bonyolult formák összeálljanak.

A legjobb karácsonyi ajándék: véradás

MTI

A karácsonyi ünnepek előtt véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat, országszerte közel négyszáz helyszínen lehet vért adni.

Ha a négy fal között telik a gyereknap

Well pr

A gyereknap a legtöbb kicsi számára felhőtlen játékkal, szabadban futkározással, élményekkel telik. De mi van akkor, ha gyermekünk pont most betegszik le, és szobafogságra kényszerül? Adunk néhány tippet, hogyan tehetjük ezt a nehéz időszakot kicsit örömtelibbé!

Együtt az életért - adventi véradás a Kölcsey Központban

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Összefognak a Baltazár Dezső teret körülölelő intézmények és a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete az ünnepek alatt vérkészítményre szoruló emberekért.

Még a héten segíthet: étellel, ajándékkal vagy pénzzel

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Gyűjtenek az utolsó percig a MikulásGyárban és a Magyar Vöröskereszt megyei és területi irodáiban az önkéntesek és a munkatársak, hogy karácsony előtt minél több ember kaphasson adományt a több ezer jelentkezőből.

Nyereményjáték a WEBBetegen

WEBBeteg

Újabb nyereményjáték indul az oldalon regisztrálók számára.

Orvosok karácsonya - Dr. Csiba László klinikaigazgató

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

A karácsony a klinika betegeiről és munkatársairól is szól – kezdi beszélgetésünket dr. Csiba László egyetemi tanár, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Neurológiai Klinika igazgatója, aki minden évben süteménnyel köszönti az ünnepek alatt is dolgozó kollégáit.