Egészségügy - Betegségek megértése: tünet cikkek

Egészségügy - Betegségek megértése: tünet cikkek

A háború életet, egészséget, környezetet is fenyeget

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró
2022-03-01 16:03

A háborúk, a fegyveres konfliktusok mindig hatalmas pusztítást okoznak, a közvetlen áldozatokon túl népegészségügyi válságot és tartós pszichés ártalmakat is előidézve. Halálos áldozatokat követelnek, rokkantságot, maradandó egészségkárosodást okoznak a harcokban érintetteknél, emellett azonban negatív következményekkel járnak széles tömegek egészségére nézve is.

Eltűnt az influenza? - Influenza kérdezz-felelek

Dr. Ócsai Lajos
2021-11-10 11:03

A bevezetett korlátozó intézkedések hatására csökkent a fertőző betegségekben megbetegedettek száma? A kérdésre Dr. Ócsai Lajos járványügyi szakember válaszol.

Hová tűnt az influenza? - Influenza kérdezz-felelek

Dr. Ludwig Endre
2021-11-05 11:03

A mérések szerint az influenzavírus-detektálások száma csak kb. 1 százaléka volt a „szokásosnak”. A címben megfogalmazott kérdésre Dr. Ludwig Endre járványügyi szakember válaszol.

Másodszor is el lehet kapni a koronavírust

portfolio.hu
2020-08-25 08:23

Megvan az első jól dokumentált eset, amikor valaki másodszor is megfertőződött a koronavírussal, mégpedig négy és fél hónappal azt követően, hogy először elkapta a betegséget - írja a portfolio.hu.

Egy koronavírusos beteg beszámolója

WEBBeteg.hu
2020-03-29 04:33

A koronavírus különböző embereknél más-más tünetekkel jelentkezhet, és eltérő súlyosságú is lehet. Egy újabb beszámoló a koronavírusos betegek interneten közzétett tapasztalatai közül.

Ilyen érzés koronavírus-fertőzöttnek lenni

WEBBeteg.hu
2020-03-27 11:33

A koronavírus különböző embereknél más-más tünetekkel jelentkezhet, és eltérő súlyosságú is lehet. Egy fiatal lány beszámolója a koronavírusos betegek interneten közzétett tapasztalatai közül.