• Nyaralás téma

    Több mint TestŐr
    Ahogy melegszik az idő, egyre többen keresik a víz közelségét. Sokakban merül fel ilyenkor a kérdés: egy szabadtéri tóra vagy inkább egy strandra essen a választás.
    Több mint TestŐr
    A nyaralás előtt állóknak érdemes ellátogatniuk Dél-Dalmáciába, Korcula-szigetére.
    Több mint TestŐr
    Az a legjobb, ha olyan helyre megyünk nyaralni, ahol a pihenés közben a helyi hagyományok megismerésére is van lehetőségünk.
    Több mint TestŐr
    Hajdúszoboszlón nem csak az aktív programok kedvelői érezhetik jól magukat, hiszen a város kultúra terén is felejthetetlen élménnyel gazdagítja a turistákat.
    allergiakozpont.hu
    A hal, vagy a tenger gyümölcseinek fogyasztását követő szokatlan tüneteket vegyük komolyan, az allergiás reakció súlyos, életveszélyes állapotot is előidézhet!
    KamaszPanasz
    Elérkezett a vakáció, gondtalan kikapcsolódás, szórakozás ideje. A kevésbé ismert, vagy ismeretlen környezetben azonban sok kellemetlen meglepetésnek, veszélynek vagyunk kitéve...
    Több mint TestŐr
    A nyárról a legtöbb embernek a vízpart jut eszébe, de aki teheti az keressen a pihenésre egy olyan helyet, ahol ki lehet használni a természet adta lehetőségeket.
    Több mint TestŐr
    Az utazásnál a legfontosabb, hogy az irataink rendben legyenek. A hazaérkezésünket követőn az útlevelünknek még 6 hónapig érvényesnek kell lennie, mert ha nem így van, akár az is előfordulhat, hogy megállítanak minket a határon, és nem tudunk hazajutni a nyaralásról.
    Positive Communications Kft
    Közel 10 százalékkal volt magasabb idén a szeptemberi vendégéjszakák száma a főszezonnak hitt augusztusihoz képest.
    drportal.hu
    A nyárnak sajnos vége. Sokan nem jutottak el nyaralni, pedig mindenképpen érdemes néha kiruccanni a hétköznapokból.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!