• Nyaralás téma

    Oxygen Medical
    Nyaralni, kikapcsolódni nem lehet úgy, hogy akut vagy krónikus fájdalommal küzdünk. Dr. Pál Mónika, reumatológus olyan fájdalomcsillapító eljárásokról beszélt, amelyek akár már rövid távon is jó eredményt hozatnak.
    Több mint TestŐr
    Egy szülő számára a nyár akkor válik igazi kihívássá, amikor gyereke lesz és rájön, hogy az iskolai és az óvodai szünetek mind nyárra vannak időzítve.
    Több mint TestŐr
    Nyáron mindig tipikus kérdés, hogy mit vigyünk magunkkal a nyaralásra, mivel védjük bőrünket a naptól és a sós víztől.
    Több mint TestŐr
    Ahogy melegszik az idő, egyre többen keresik a víz közelségét. Sokakban merül fel ilyenkor a kérdés: egy szabadtéri tóra vagy inkább egy strandra essen a választás.
    Több mint TestŐr
    A nyaralás előtt állóknak érdemes ellátogatniuk Dél-Dalmáciába, Korcula-szigetére.
    Több mint TestŐr
    Az a legjobb, ha olyan helyre megyünk nyaralni, ahol a pihenés közben a helyi hagyományok megismerésére is van lehetőségünk.
    Több mint TestŐr
    Hajdúszoboszlón nem csak az aktív programok kedvelői érezhetik jól magukat, hiszen a város kultúra terén is felejthetetlen élménnyel gazdagítja a turistákat.
    allergiakozpont.hu
    A hal, vagy a tenger gyümölcseinek fogyasztását követő szokatlan tüneteket vegyük komolyan, az allergiás reakció súlyos, életveszélyes állapotot is előidézhet!
    KamaszPanasz
    Elérkezett a vakáció, gondtalan kikapcsolódás, szórakozás ideje. A kevésbé ismert, vagy ismeretlen környezetben azonban sok kellemetlen meglepetésnek, veszélynek vagyunk kitéve...
    Több mint TestŐr
    A nyárról a legtöbb embernek a vízpart jut eszébe, de aki teheti az keressen a pihenésre egy olyan helyet, ahol ki lehet használni a természet adta lehetőségeket.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!