Pszichoterapeuta téma

Habis Melinda - klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta önéletrajz

WEBBeteg

Habis Melinda - klinikai szakpszichológus és személyközpontú pszichoterapeuta szakértőnk önéletrajza.

Veled leszünk egy család! - Az örökbefogadás lelki háttere

www.versysclinics.com

Napjainkban a becslések alapján hazánkban hozzávetőlegesen 150.000 pár küzd meddőségi problémával, azonban más esetekben is előfordulhat, hogy két ember úgy dönt, hogy más vér szerinti gyermekét szeretné a sajátjaként nevelni. Az örökbefogadás lelki hátteréről a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet szakembereit, Dr. Süli Ágota pszichiátert, pszicho- és gyermekterapeutát kérdeztük.

Bóta Tímea

WEBBeteg

Bóta Tímea pszichológus, relaxációs terapeuta, a WEBBeteg.hu szakértőjének (Orvos válaszol) bemutatkozása.

Pszichológus segít, hogy gyermekem születhessen?

versysclinics.com

Magyarországon több mint 150.000 pár küzd fogamzási problémával, sokan közülük meddőségi központ segítségét kérik, hogy végre gyermekük születhessen.

Kik ők: pszichológus, pszichiáter, pszichoterapeuta?

WEBBeteg - Dr. Bakos Cinnia Dóra

"Nap mint nap találkozom a pszichiáter, a pszichológus és a pszichoterepauta kifejezésekkel. Szívesen venném, ha valaki el tudná világosan magyarázni a különbségeket." Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Hogyan működik a pszichoanalitikus terápia?

MTI

A pszichoanalízis nem gyógyszerekkel kezeli a lelki bántalmakat, hanem megpróbálja a betegség okait a beteg tudatalattijában felfedni.

Ál-pszichoterapeuták és kóklerek

Független Hírügynökség

Vizsgálatot indított az ombudsman a Magyar Pszichológiai Társaság bejelentése nyomán. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa az egészségügyi miniszter segítségét is kérte az ügyben.

Pánikbetegség: Lehetséges-e az öngyógyítás?

WEBBeteg

"Szeretném kikérni a tanácsát affelől, hogy ha van elszántság és gyógyulásra való igény, akkor lehet e a pánikbetegséget saját magunk erejéből meggyógyítani? Húsz éves vagyok, és gyógyszereket nem szeretnék szedni!" Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Kihez forduljak

Orvos valaszol - Kovács Piroska

Tud-e Budapesten olyan pszichoterapeutát ajánlani, aki jártas a családi terrorban felnőtt emberek kezelésében. Egy ideig jártam egy pszichológushoz, de nem igazán értem el változást. Most szeretnék mást keresni, de nem tudom hogyan találjak olyat, ak