Gyógyszervásárlás téma

Továbbra is a patikákban bízik a vásárlók túlnyomó többsége, az internetes rendeléssel szemben a gyógyszerhamisítás veszélye a leggyakoribb kifogás - derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményéből.

Sokaknak okoz gondot az állandó gyógyszervásárlás

WEBBeteg, Szinapszis - 2010-09-17 13:23
A folyamatos gyógyszeres kezelésre szoruló betegek 37 százalékának jelent komoly anyagi terhet a gyógyszerek kifizetése, míg 43 százalékuk ugyan ki tudja fizetni az árat, nagyobb kiadást azonban már nem tudna vállalni – mutatta ki a Szinapszis Kft. legújabb kutatása, melyet a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.

Nem tudunk már több pénzt költeni gyógyszerre

WEBBeteg, Szinapszis - 2009-08-25 16:03
A legtöbb magyar háztartás vényköteles gyógyszerekre, vény nélkül kapható készítményekre és gyógynövény termékekre költ. A lakosság gyógyszerterhei nem növelhetőek tovább: különösen az idős betegek körében már most is jelentős (10 ezer forint körüli) a havi kiadás.

Veszélyes gyógyszerek is vásárolhatók a neten

Független Hírügynökség - 2008-12-05 11:45
Szakértők félreverték a harangokat, mert veszélyes fájdalomcsillapítókat is recept nélkül szabadon lehet megvásárolni az interneten keresztül. Erről pénteken adott hírt a BBC brit közszolgálati hírportál.

Vélemény erről a gyógyszervásárló weboldalról

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes, családorvos - 2009-08-19 11:03
Tisztelt doktorok, Kerdezni szeretnem, hogy van-e, es ha igen, mi a velemenyuk egy weboldalrol? Angol es orosz nyelvu, de recept NELKUL lehet rendelni BARMILYEN gyogyszert. Veletlenul talaltam - a kerdesem az lenne, hogy vajon megbizhatoak-e...? Ugy