• Gyógyszervásárlás téma

    MTI
    Továbbra is a patikákban bízik a vásárlók túlnyomó többsége, az internetes rendeléssel szemben a gyógyszerhamisítás veszélye a leggyakoribb kifogás - derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményéből.
    WEBBeteg/Szinapszis
    A folyamatos gyógyszeres kezelésre szoruló betegek 37 százalékának jelent komoly anyagi terhet a gyógyszerek kifizetése, míg 43 százalékuk ugyan ki tudja fizetni az árat, nagyobb kiadást azonban már nem tudna vállalni – mutatta ki a Szinapszis Kft. legújabb kutatása, melyet a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.
    Független Hírügynökség
    Szakértők félreverték a harangokat, mert veszélyes fájdalomcsillapítókat is recept nélkül szabadon lehet megvásárolni az interneten keresztül. Erről pénteken adott hírt a BBC brit közszolgálati hírportál.
    Orvos valaszol - Dr. Bíró Krisztina

    Tisztelt doktorok, Kerdezni szeretnem, hogy van-e, es ha igen, mi a velemenyuk errol a weboldalrol? http://www.pharmacy1010.com/search_result.asp Angol es orosz nyelvu, de recept NELKUL lehet rendelni BARMILYEN gyogyszert. Veletlenul talaltam - a...