Arcápolás téma

Minőségi sminkek

Több mint TestŐr

A minőségi sminkek a hidratálásra és az arcápolásra is hangsúlyt fektetnek. Míg régen a sminkek, az alapozók valójában nem tettek jót a bőrnek, addig ma már sok esetben a hidratálásra és a bőrtáplálásra is odafigyelnek. A színpigmenteket aminosavakkal vonják be, hogy a smink a bőrfelszínen maradjon és semennyire ne szívódjon be a bőrbe.

Zoltán Erika mindennap használ kollagénes arcfiatalítást

Több mint TestŐr

Zoltán Erika bevallja, hogy számára nagyon fontos a bőre állagának megőrzése. A bőr rugalmasságának a fenntartásához a hialuronsav és a kollagén pótlása harminc év felett szükségessé válik. Az énekesnő a mindennapi ápolásban hisz, így nemcsak arckezelésekre jár el, de a kollagénvisszapótlás is a napi arcápolási rutinja közé tartozik.

Mi is a helyes arcápolási rutin?

Több mint TestŐr

Jó, ha tisztába vagyunk azzal, hogy milyen az arcunk bőrtípusa. A legtöbb embernek kevert, aminél fokozottabban kell arra figyelni, hogy mivel ápoljuk. Fontos, hogy napi rutinná váljon az arctisztítás és hogy a fázisait pontosan végigcsináljuk. Egy szépen ápolt bőrön a smink is jobban tud ragyogni.

Arcápolás

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina

Tisztelt Szakerto! Tanacsot szeretnek kerni ontol az oszi arcapolassal kapcsolatban. Masak az idoviszonyok, igy az arcborunknek is masra van szuksege, mint nyaron. Kerem segitsen, hogy mindent megtehessek, hogy osszel is szep arcborom legyen. Igaz