Prosztatabetegség téma

Tanácskoztak az urológus szakorvosok a prosztata daganatos betegségeiről

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Az urológiai daganatos betegségek diagnosztikájáról, kezeléséről és a legkorszerűbb műtéti eljárásokról tanácskoztak a szakemberek Debrecenben a közelmúltban.

Prosztatabiopszia

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos

A biopszia egy olyan orvosi eljárás, amelynek során vizsgálat céljából a testből sejteket vagy szöveteket távolítanak el a betegség meghatározása, diagnózis felállítása érdekében.

Felvonulással hívják fel a figyelmet a prosztatarák megelőzésére

MTI

A prosztatarák megelőzésére és a férfiak mentálhigiénés egészségére hívja fel a figyelmet ismét a világ legnagyobb motoros jótékonysági felvonulása a hétvégén.

A prosztatarák megelőzése

WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Egészséges életmóddal csökkenthető a prosztatarák kockázata. Ehhez hozzátartozik az egészséges testsúly, a rendszeres testmozgás, a könnyű, változatos étrend és az alkoholfogyasztás mérséklése.

Női és férfi meddőség terápiás kezelése gyógymasszázzsal

WEBBeteg - Farkas Lehel, gyógymasszőr

A felgyorsult életmód és a stressz drasztikusan befolyásolhatja a hormonális működést, ami különböző szervi betegségekhez vezet. A meddőség mögött nagyon sokszor valamilyen szervi alulműködés vagy túlműködés húzódik meg a háttérben.

Prosztata gondok

Orvos valaszol - Dr. Merth Gábor

Jó napot kívánok. Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy Ön, milyen gyógygombát ajánl krónikus prosztatagyulladásra? A tüneteim: gyakori vizelés, égető érzés, végbélnél sütés, illetve az ízületek fájása.