• Dr. Papos István

        Urológus

        2383

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        Urológus

        Bemutatkozás:


        1987-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen.



        Kiemelt szakterülete:

        laparoszkópos, endoszkópos műtétek, urológiai daganatos betegségek



        Szakvizsga:

        1993 urológia



        Társasági tagságok:

        Magyar Urológus Társaság

        Európai Urológus Társaság



        Munkahelyek:

        1987-1989 SZTE Mikrobiológiai Intézet

        1989-     SZTE Urológiai Klinika

        Stefánia Klinika

        Kamilla Egészségcentrum

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Papos István legutóbbi válaszai
        Nagy valószínűséggel húgycsőgyulladásról lehet szó. Bármilyen gyógyszeres kezelést megelőzően urológiai szakrendelésen jelentkezzen!
        Nyilvánvalóan a leukémiára kapott gyógyszerek negatívan befolyásolják a merevedést. Urológiai vizsgálat javasolt, amennyiben lehetséges szildenafil szedése javíthat a panaszokon. Természetesen hematológussal konzultálni kell arról, hogy a gyógyszer szedhető-e.
        A vizeletben lévő baktérium húgyúti infekcióra utal. Javasolt vizet tenyésztés elvégzése, ennek eredményétől függően antibiotikus kezelés.
        A vesecysta teljesen ártalmatlan elváltozás. Javasolt évente ultrahangos kontroll.
        A lábfájdalom kivizsgálására keressen fel belgyógyászati szakrendelést, eseleges vénás keringési zavar kizárása céljából. A vizeletincontinencia bizonyos fajtái kezelhetőek gyógyszeresen, de hogy milyen típusú vizeletincontinenciáról van szó, azt urológiai szakvizsgálat során kell tisztázni!
        Mindenképpen nőgyógyászati vizsgálat szükséges az esetleges hüvelyfertőzés illetve gyulladás kizárása céljából. A kezelésről csak ezt követően lehet bármit is mondani.
        FER14 vagy Profertil szedése javasolt!
        A doxazosinnak lehet hatása az ejakuláció mennyiségére, bizonyos vérnyomáscsökkentő szerek negatív hatással lehetnek a merevedésre. Először javaslom a gyógyszeres kezelés átalakítását!
        Mindenképpen kontrollálni kell a folyamatot, hiszen tartós vizelet elfolyási nehezítettség, a vese működését negatív irányban befolyásolja. Aggódnia nem kell, de rendszeres kontrollra van szükség.
        Mindenképpen keressen fel urológiai szakrendelést. Vizelettenyésztésre lenne szükség.
        A Betadin és a fedőkötés jó. Amíg a seb nem gyógyul meg, addig vízben ne ázzon!
        Kamillázás és Betadin kenőcs használata javasolt.
        Az említett táplálék kiegészítők szedése akár párhuzamosan is lehetséges.
        Ezek a tünetek krónikus prosztatagyulladásra jellemzőek. Kontroll urológiai vizsgálat javasolt.
        Panaszt okozhatja visszértágulat arra kocsány van, de előfordulhat a mellékhere kiszélesedése is. Ennek eldöntése céljából urológiai szakvizsgálat javaslok, kérem keressen fel szakrendelést a vizsgálatot készség elvégzik.
      • Hirdetések
      • Kiemelt témák
      • Hirdetés