Téma: Hospinvest

A hevesi megyegyűlés tárgyalásokat kezdett a Debreceni Egyetemmel és az egri önkormányzattal az egri kórház jövőbeni közös működtetéséről - tájékoztatta szerdán az MTI-t a megyei közgyűlés elnöke.

Haladék a Hospinvestnek

Független Hírügynökség - 2009.04.25. 09:46
Május közepéig, illetve július végéig adott haladékot a Hospinvest Zrt.-nek a Heves megyei közgyűlés, hogy "szüntesse meg a szerződésszegést", a vállalt garanciák nem teljesítése esetén szerződésbontásra kerülhet sor.

A Hospinvest nem terjeszkedik tovább

WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró - 2009.02.06. 17:40
Sajátos fordulatok történtek a Hospinvest Zrt. által igencsak viharos körülmények közepette átvett egri kórházban ugyanúgy, mint a tulajdonos háza táján.

Hospinvest: új vezérigazgató

Független Hírügynökség - 2009.01.27. 16:20
A Hospinvest Zrt. keddi közgyűlése új vezérigazgatót választott Vas György személyében. Az új gazdadági igazgató Lengyel Péter, a cég alelnöke és elnöke marad a posztján.

Egerben zökkenőmentes volt a kórházátvétel

Független Hírügynökség - 2008.11.01. 11:26
Zökkenőmentes volt az intézmény átvétele az egri Markhot Ferenc Kórházban - közölte Dr. Kosztura László, a HospInvest Zrt. régió igazgatója. Éjszaka megtörtént az informatikai átállás, az új belépő orvosok pedig...

Megtámadják a Hospinvest engedélyét

Független Hírügynökség - 2008.09.30. 13:39
Fellebbezni fognak Hospinvest ÁNTSZ-engedélye ellen az egri Markhot Ferenc Kórház dolgozói, vagy a város önkormányzata - jelentette be kedden Budapesten a kórház főorvosa és a Fidesz Heves megyei frakcióigazgatója.

Nem volt megfelelő a HospInvest pályázata

Független Hírügynökség - 2008.09.15. 15:26
Jogerősen hatályon kívül helyezte a Heves Megyei Bíróság a megyei önkormányzat határozatát, amely az egri kórház vagyonkezelésére kiírt pályázat győztesévé a HospInvest Zrt.-t nyilvánította.

Ülősztrájkkal is tiltakoznak a Hospinvest ellen

Független Hírügynökség - 2008.09.10. 11:49
Szerdán reggeltől ülősztrájkkal is tiltakoznak Egerben az ellen, hogy a Markhot Ferenc Kórház működtetését átvegye a Hospinvest Zrt. A sztrájkolók a hivatali időhöz igazodnak, a tervek szerint minden nap reggel 8-tól...

Törvénytelen az éhségsztrájk

Független Hírügynökség - 2008.09.09. 12:36
Törvénytelenül éhségsztrájkolnak az egri Markhot Ferenc Kórház 3 orvosa és nővérei - mondta a Független Hírügynökségnek Deák Gábor kedden. A Hospinvest alelnöke emlékeztetett arra, hogy a munkahelyen munkavégzésre...

Nem maradnak ellátás nélkül a betegek

Független Hírügynökség - 2008.06.02. 00:00
A tisztiorvosi szolgálatnak kell megszerveznie a betegek ellátását, ha az egri Markhot Ferenc Kórház dolgozói nem írják alá új munkaszerződésüket, és az intézmény nem tudja ellátni feladatát.