• Hospinvest téma

    MTI
    A HospInvest esete miatt szigorúbban szabályozná az Egészségügyi Minisztérium a fekvőbeteg-ellátó intézmények magánosítását - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.
    MTI
    Késik a bérek kifizetése az egri kórházban az eredetileg esedékes 5-ei időponthoz képest - értesült helyi dolgozóktól az MTI.
    MTI
    A hevesi megyegyűlés tárgyalásokat kezdett a Debreceni Egyetemmel és az egri önkormányzattal az egri kórház jövőbeni közös működtetéséről - tájékoztatta szerdán az MTI-t a megyei közgyűlés elnöke.
    Független Hírügynökség
    Május közepéig, illetve július végéig adott haladékot a Hospinvest Zrt.-nek a Heves megyei közgyűlés, hogy "szüntesse meg a szerződésszegést", a vállalt garanciák nem teljesítése esetén szerződésbontásra kerülhet sor.
    MTI
    Megkapta az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól a HospInvest szerdán azt az előleget, amelyet a kórházaiban dolgozók bérének kifizetésére igényelt - írja a Magyar Hírlap és a Népszabadság.
    MTI
    A HospInvest három befektetővel tárgyal, az ezektől a konzultációktól különálló tárgyalások eredményeként a kórház dolgozóinak fizetése és a gyógyszerellátás biztosított - mondta Kollányi Gábor, a HospInvest Zrt. elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján.
    MTI
    A betegellátás zökkenőmentes fenntartásáról biztosította vasárnap a hatvani, a gyöngyösi és a Heves Megyei Önkormányzat vezetőit Kollányi Gábor, a HospInvest elnöke.
    Független Hírügynökség
    Csődvédelmet kért a több kórházat működtető HospInvest pénteken, miután a CIB Bank az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által a cégnek átutalt összeget teljes egészében az általa lejárttá tett hitel törlesztésére fordította.
    MTI
    Érvénytelenítette a Heves Megyei Önkormányzat és a HospInvest Zrt. közötti, az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház működtetésére kötött szerződést kedden a Nógrád Megyei Bíróság; az ítélet nem jogerős.
    WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró
    Sajátos fordulatok történtek a Hospinvest Zrt. által igencsak viharos körülmények közepette átvett egri kórházban ugyanúgy, mint a tulajdonos háza táján.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!