• Szépségápolás cikkek

   • Panaszok
    WEBBeteg - Dr. Antalffy Katalin Anita
    2020-07-27 22:05
    Hajhullás
    A hajhullás akkor tekinthető kóros mértékűnek - alopeciának - ha naponta több mint 150 hajszál hullik ki. Napi 70-100 hajszál kihullása még normális. Ha a páciens ilyen problémával fordul orvoshoz, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy fésülködés vagy hajmosás során meg kell számolnia a kihullott hajszálakat.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Dr. Borsi-Lieber Katalin
    2020-08-03 22:05
    Az elmúlt néhány évben, egyaránt a nők és férfiak körében, a fehér fogsor iránti igény egyre szélesebb körben terjedt el. Lássuk, milyen fogorvosi eljárások és házi praktikák állnak rendelkezésre a szép mosoly eléréséhez.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Dr. Kiss György, szülész-nőgyógyász szakorvos
    2020-07-27 09:33
    Az intimlézert az intim szépség és fiatalság megőrzésére, az inkontinencia és a hüvelyszárazság kezelésére, illetve a szexuális élet javítása érdekében alkalmazzák. A nőgyógyászati lézerkezelések utóbbi években tapasztalt népszerűsége a módszer hatékonyságának és biztonságosságának köszönhető. Hogyan is működik az intimlézer, és milyen esetekben használják?
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családrovos
    2020-07-25 17:36
    A májfoltok vagy napfoltok barnás színű, lencseformájú foltok a kézfejen, az alkaron vagy az arcon. Elsősorban olyan bőrfelületeken fordulnak elő, amelyek közvetlenül ki vannak téve a napsugárzásnak.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
    2020-07-24 09:36
    A hibátlan bőr, az egészséges haj és köröm nagyrészt adottság, azonban életmódunkkal mi is sokat tehetünk megőrzéséért. És bár megállítani ugyan nem tudjuk, de késleltethetjük bőrünk öregedését.
    Panaszok
    WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    2020-07-24 07:04
    Majdnem minden embernek a testén van valahol egy vagy több heg. Biciklibaleset, vakbélműtét vagy vágási sérülés nyoma. Ha a bőrfelület valahol megsérül, szervezetünk a lehető leggyorsabban igyekszik helyrehozni a bajt.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Dr. Bodnár Edina, bőrgyógyász
    2020-07-21 14:35
    A részleges vagy teljes intim szőrtelenítés az utóbbi évtizedekben lett divat. Egészséges emberek esetében nincs orvosi állásfoglalás sem az intim szőrtelenítés mellett, sem ellene. Mindenkinek egyéni szubjektív döntése, hogy szőrtelenít-e vagy sem. Ám azt tudni kell, hogy aki mellette dönt, számos kellemetlenséget, sőt egészségügyi problémát is okozhat magának. Továbbá vannak bizonyos betegségek, melyek mellett nem ajánlott vagy kifejezetten ellenjavallt a szőrtelenítés, különösen az intim területeken.
    Egészségmegőrzés
    WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos
    2020-07-19 19:35
    Mindenki számára elérhetők az év bármely szakában, első látásra könnyen alkalmazható készítmények, melyek többségét otthoni használatra fejlesztették ki, bár kozmetikai célokra is kiválóak: az önbarnító készítmények.
    Betegségek megértése
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    2020-07-11 17:36
    A körömgomba egészséges felnőtteknél is kellemetlen, legyengült betegeknél azonban komolyabb problémákat is okozhat, ezért mindig fontos a tünetek felismerése és a fertőzés kezelése. Fontos tudni, hogy ez minden esetben hosszú hónapokig tart, sőt fontos lehet az elváltozást okozó gombatípus azonosítása is a speciális készítmény kiválasztásához. Sokan követik el azt a hibát, hogy az első készítmény kipróbálása után néhány héten belül abbahagyják a kezelést.
    Egészségmegőrzés
    Dermatica - Peterman Krisztina, kozmetikus
    2020-07-08 16:05
    Nyáron több megpróbáltatás éri bőrünket. A napsugárzás, a meleg levegő és a fokozott verejtékezés kedvezőtlen hatásai ellen jó, ha még nyaralás előtt felkészülünk.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!