Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt

Szerző: Támogatott tartalom

Magyarországon évente több mint 7500 új vastagbélrák-megbetegedést regisztrálnak, és mintegy 5000 ember halálát okozza az, hogy nem ismerik fel időben a betegséget. Az elmúlt évtizedekben ráadásul a vastagbéldaganatos esetek száma megtöbbszöröződött, mind a férfiak, mind a nők körében. (x)

A gyakran végzetes kimenetelű betegség megelőzhető lenne, amennyiben egy könnyen és gyorsan elvégezhető eljárással időben felismerhetőek lennének az elváltozások.

Mire nyújt megoldást a Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt?

A vastagbélrák tünetei sokszor nem jellegzetesek: megváltozhat a székelési habitus, hasi fájdalom jelentkezhet, fogyás, hasmenés vagy székrekedés alakulhat ki, a vérszegénység következtében pedig fáradékony, gyenge lehet a beteg. Ezen általános és bizonytalan tünetek számos betegség velejárói lehetnek, ezért sokszor késik a pontos diagnózis, így a megfelelő kezelés is.

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt legfőbb jelentősége abban van, hogy a segítségével a rosszindulatú vastagbélrákos elváltozások korai stádiumban felismerhetőek, így növelik a túlélés esélyét. A megfelelő diagnózis ismeretében időben elvégzett beavatkozás életmentő lehet.

Kiknek ajánlható?

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt elvégzése javasolt az 50 év felettieknek mindkét nem esetében, amennyiben hasi panaszok jelen vannak, megváltozott a székelési habitus, vagy a családban előfordult már vastagbélrák. Nagy esetszámú vizsgálatok szolgáltattak bizonyítékot arra, hogy a székletbeli rejtett vér kimutatásával - a korai felismerés miatt - a vizsgálat mintegy ötödével képes csökkenteni a vastagbélrák okozta halálozást.

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt nem igényel speciális táplálkozási megszorítást, speciális laboratóriumi felkészültséget, a beteg otthonában is gyorsan, könnyen elvégezhető, megbízható eredményt adva, így bárki számára ajánlható az elvégzése.

Hogyan kell alkalmazni a Detego FOB Székletvér Önellenőrző Tesztet?

Érdemes két egymást követő napon elvégezni a tesztet, így növelve a székletben lévő vér kimutatásának megbízhatóságát. Amennyiben annak eredménye pozitív, akkor a vérzés helyének és okának felderítésére elengedhetetlen a kolonoszkópos vizsgálat elvégzése. Többféle emésztőszervi elváltozás okozhat ugyanis bélrendszeri vérzést a vastagbélrákon kívül, például a fekélyek, a vastagbél gyulladásos megbetegedései, vagy a polypok.

(X)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Félelem a szüléstől: a tokofóbia

A terhesség és a szülés jelentős események a nők életében. Bár többségében örömteli időszakról van szó, stressz és szorongás forrása is...

Koronavírus - 1961 új fertőzött és...

Az elmúlt heti összesített adatokat közöljük. A beoltottak száma 6 411 384 fő, közülük 6 198 318 fő a második, 3 882 792 fő a harmadik, 303 801...

Önellenőrző tesztek: otthoni...

Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy életünk egyik legértékesebb kincse a saját egészségünk. Sokszor tapasztalunk...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.