• Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt

   Szerző:
   WEBBeteg

   Magyarországon évente több mint 7500 új vastagbélrák-megbetegedést regisztrálnak, és mintegy 5000 ember halálát okozza az, hogy nem ismerik fel időben a betegséget. Az elmúlt évtizedekben ráadásul a vastagbéldaganatos esetek száma megtöbbszöröződött, mind a férfiak, mind a nők körében. (x)

   A gyakran végzetes kimenetelű betegség megelőzhető lenne, amennyiben egy könnyen és gyorsan elvégezhető eljárással időben felismerhetőek lennének az elváltozások.

   Mire nyújt megoldást a Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt?

   A vastagbélrák tünetei sokszor nem jellegzetesek: megváltozhat a székelési habitus, hasi fájdalom jelentkezhet, fogyás, hasmenés vagy székrekedés alakulhat ki, a vérszegénység következtében pedig fáradékony, gyenge lehet a beteg. Ezen általános és bizonytalan tünetek számos betegség velejárói lehetnek, ezért sokszor késik a pontos diagnózis, így a megfelelő kezelés is.

   A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt legfőbb jelentősége abban van, hogy a segítségével a rosszindulatú vastagbélrákos elváltozások korai stádiumban felismerhetőek, így növelik a túlélés esélyét. A megfelelő diagnózis ismeretében időben elvégzett beavatkozás életmentő lehet.

   Kiknek ajánlható?

   A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt elvégzése javasolt az 50 év felettieknek mindkét nem esetében, amennyiben hasi panaszok jelen vannak, megváltozott a székelési habitus, vagy a családban előfordult már vastagbélrák. Nagy esetszámú vizsgálatok szolgáltattak bizonyítékot arra, hogy a székletbeli rejtett vér kimutatásával - a korai felismerés miatt - a vizsgálat mintegy ötödével képes csökkenteni a vastagbélrák okozta halálozást.

   A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt nem igényel speciális táplálkozási megszorítást, speciális laboratóriumi felkészültséget, a beteg otthonában is gyorsan, könnyen elvégezhető, megbízható eredményt adva, így bárki számára ajánlható az elvégzése.

   Hogyan kell alkalmazni a Detego FOB Székletvér Önellenőrző Tesztet?

   Érdemes két egymást követő napon elvégezni a tesztet, így növelve a székletben lévő vér kimutatásának megbízhatóságát. Amennyiben annak eredménye pozitív, akkor a vérzés helyének és okának felderítésére elengedhetetlen a kolonoszkópos vizsgálat elvégzése. Többféle emésztőszervi elváltozás okozhat ugyanis bélrendszeri vérzést a vastagbélrákon kívül, például a fekélyek, a vastagbél gyulladásos megbetegedései, vagy a polypok.

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu