anti-cipő

Vélemények, tapasztalatok az MBT-ről.M

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

mbt

Hozzászóló: nreka24, 2010-07-23 12:02
Bocsánatot kérek minden fórumozótól de nem bírom tovább, ez az MBT mánia már a könyökömön jön ki, nem tudom miért kell ennyire felkapni ezt a nem éppen szép cipőt, multkor láttam szandált belőle a metrón, mondom neeeeee, most ez a divat, mindenki mondja mennyire jó meg igy ugy, 3 év mulva tuti az lesz nem nem jó rosszat tesz a gerincnek, és visszajön a hagyományos cipő, szerintem ez az egész egy akkor marketing fogás, és nem értem miért dőlnek be ennyien, mikor halottam róla először arra gondoltam újabb teleshoppos hülyeség, amit az amerikaiaktól vettünk át, hát persze, 50 ezer egy amugy is ronda cipőért, ami a lentiekből visszaolvasva fél évig bírja, ha fizetnének se vvennék egy ilyet fel, amikor látom hogy mennek benne az emberek röhögés környékez, mintha hasra akarnának esni.....

új blog

Hozzászóló: gordulocipo, 2010-07-15 13:49
Sziasztok! Elindult a gordulocipo.blog.hu! Várunk minden kedves új olvasót! Tisztelettel a Gördülőcipő.blog.hu csapata

Gördülőcipőkről őszintén

Hozzászóló: gordulocipo, 2010-07-15 13:49
Sziasztok! Elindult a gordulocipo.blog.hu! Várunk minden kedves új olvasót! Tisztelettel a Gördülőcipő.blog.hu csapata

ryn mbt különbség

Hozzászóló: ilcsi00, 2010-02-27 10:45
Válasz erre: gordulocipo, 2010-07-15 13:49
Sziasztok! Találtam egy jó cikket, olvassátok el: http://www.ryncenter.hu/hirek/ryn-mbt/

MBT vagy RYN ?

Hozzászóló: frenbachlilla, 2009-10-25 06:32
Olvasván a cikkeket és a fórumozókat, kissé egyoldalúnak tűnik a fentebb említett kérdés.. Talán azért, mert még a RYN-nek nincs profi orvosajánló jutalékos orvos, gyógytornász ajánló rendszere...? Mindenesetre a gagyi minősítésre reagálván, szintén egy "fanatikus" mbt fannak... Egészségpénztárak által elfogadott ORKI és CE számmal ellátott tanúsító bizonyítvánnyal rendelkező lábbeliről beszélünk ! ! ! Eme intézmény valószínűleg minősíthet ilyet és nem ok nélkül. Hát én ennek hiszek, meg a különböző szakmai fórumokon panaszkodó mbt károsultaknak !( pl. www.panaszfal.hu)

MBT !!! :)

Hozzászóló: emi, 2008-11-25 23:45
Válasz erre: frenbachlilla, 2009-10-25 06:32
Szia! Biztosan MBT boltban (kizárólag e cipőfajtával foglalkozó)vásároltad a cipődet? Merthogy a mi garancialevelünkön rajta van, hogy "A szavatossági időtartam 2 év!" Ismerőseim, barátaim körében eddig legalább 40 MBT-t vásároltunk (mint írtam, én szandált+cipőt is), de még egyikünk sem találkozott ilyen problémával. (Szerencsére :)) Nem lehet, hogy mosógépben kimostad? Az iwiw-en van mbt-t viselők klubja, ahol jelen vannak mbt oktatók, sportolók, értékesítők, és természetesen viselők is. Ott is tájékozódhatsz, ki mit tud a témában. A RYN-ról is ott olvastam, de állítólag gagyibb, mint az mbt.

MBT cipő

Hozzászóló: nanics, 2008-11-25 11:11
Válasz erre: emi, 2008-11-25 23:45
Kedves MBT viselők! Én is vettem tavasszal egy MBT cipőt és nagyon megszerettem, az első perctől kényelmesnek találtam. A nagy hőség idejét leszámítva szinte minden nap hordtam. Fél év után azonban a cipő "lelke", a szenzor elkezdett porladi, szétmállani. Visszavittem a boltba, alol mondták, hogy a fél éves garancia lejárt, már csak 15 ezer forintért cserélhető ez az "alkatrész". Amúgy a színe is hamar kifakúlt. AZ 52500 forintos cipő fél évig tartott. Sajnálom a dolgot, mert bíztam benne, hogy az operált térdeimnek végre találtam valami jót... Most gondolkodom, hogy kipróbálom a RYN cipőt, ami hasonló felépítésű, de a bizonyos szenzor helyett más megoldással teszi puhává a lépést. Kérlek írjátok meg tapasztalataitokat az MBT és - ha van már - Ryn ciők tartósságával kapcsolatban!

MBT !!! :)

Hozzászóló: Emi, 2008-11-22 22:03
Válasz erre: nanics, 2008-11-25 11:11
Szia! Én már több, mint másfél éve viselek MBT-t, szandált és cipőt. Semmi mást nem hordok azóta, ez TÖKÉLETES megoldás, pedig már műtötték is a lábam! A külseje miatt nem aggódok, én kosztümmel (nadrág) is hordom. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek van, vagy akinek nincs mozgásszervi problémája.

anti-cipő

Hozzászóló: kosztanne, 2008-10-10 12:15
Kolléganőmnek ortopéd orvos ajánlotta. Én is vásároltam múlt év októberében és egész télen abban jártam, nehéz utána megszokni a "normál cipőt". Hat kolléganőm közül egynek nem jött be. Egészségkártyára elszámolható. Marcsi

még nem próbáltam...

Hozzászóló: manna, 2008-10-09 23:21
Válasz erre: kosztanne, 2008-10-10 12:15
de hallottam róla jót is rosszat is. pl ha valaki nem tudja, hogy az elején csak rövid ideig lehet viselni, akár komoly fájdalmai is lehetnek később. de olyanról is hallottam, aki mást már nem is akar hordani. kár hogy nem valami esztétikus maga a cipő, de persze fő az egészség. kíváncsi lennék egy orvos mit mond erről a cipőről.