Tesztoszteron téma

Tesztoszteron szint

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Azért fordulok Önökhöz, mert 24 éves férfi létemre úgy érzem, hogy még mindig a serdülőkoromat élem. Annak ellenére, hogy a nemi jellegek kialakultak, és nincsenek szexuális nehézségeim, a végtagjaimon és a törzsemen egyáltalán nincs szőrnövekedésem,

Szteroid kúra súlyos mellékhatásai

Orvos valaszol - Dr. Csanádi Gábor

Szteroid (testosteron) kúra következtében, összezsugorodott a herém és a péniszem, bekeményedett és érzéketlenné vált! Az ágyékomnál, a combtömnél és a csipőmnél erős feszitést, szoritást érzek, erősen sárga a vizeletem, keveset és nehezen vizelek,

Tesztoszteron

Orvos valaszol - Dr. Csanádi Gábor

Üdvözlöm! Egy hónapja voltam prosztata szűrővizsgálaton és mindent rendben találtak. A leleten fel volt tüntetve a total tesztoszteron szint is: 9.22nmol/l. A referencia érték: 8.66-25.70 volt. Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyógyszeres kezelés

alacsony tesztoszteronzint...

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

elég alacsony a tesztoszteronszintem, 1nmol/l, de nincsen semmilyen olyan problámám amiket itt a neten írnak.nincs erekciós problémám, erősek a csontjaim, még soha sem volt eltörve semmim sem, nem vagyok depressziós sem...stb. egyedül talán az hogy m

Zitazonium

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

A zitazonium valóban növeli a férfiakban a tesztoszteron szintet párhuzamosan az ösztrogén elnyomó hatása folytán?

 

Köszönettel

Károsy Géza

Tesztoszteron szintem szerintem alacsony, egészséges vagyok

Orvos valaszol - Dr. Kocsis István, urológus

Tisztelt doktor Nő/Úr! A véleményét és tanácsát szeretném kérni! 31 éves férfi vagyok. Egész életemben sportoltam, nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt! Az étrendre is nagyon figyelek! Szóval egészségesen élek. A problémám az, hogy jelent

tesztoszteron szint növelése

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

 Milyen szakorvos(rendelés) foglalkoznak a problémával, illetve milyen módon növelhető a tesztoszteron szint gyógyszerrel (más módon) , milyen gyorsan érhető el javulás?

 

Vérkép

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Sajnos csak a ciklus 19. napján végzett vérvételhez kaptam referenciaértékeket: LH:   7, 17 mU/ml (follukuláris fázis: 1, 10-11, 60; ovulációs fázis: 17-77; luteális fázis: 0-8) FSH: 2, 96 mU/ml (follukuláris fázis: 2, 80-11, 30; ovulá

Mit tegyek, van-e más megoldás?

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen gyógyszert ajánlanak ha túl magas a tesztoszteron szintem, nő létemre. Az endokrinológusom Dexamethason tablettát írt fel de nem kapható sehol.

Kevés a tesztoszteronom?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

66 éves vagyok, labor eredményeim hibátlanok, nem vagyok cukorbeteg, sok fizikai munkát végzek otthon, jól érzem magam, mégis az ágyban a hirtelen keményedés után elhagy az erőm. Én a kevés tesztoszteronra gondolok, ezekről már sokat olvastam, és val