Dr. Ujj Zsófia Ágnes

Dr. Ujj Zsófia Ágnes

belgyógyász, hematológus
Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézetben. Elsősorban a Hematológiai és Transzplantációs Tanszékén dolgoztam, de hosszabb időt töltöttem az Intenzív Osztályon és Sürgősségi Osztályon is. Képzésem során egyetemi centrumban szereztem naprakész és magasszintű ismeretet a belgyógyászat minden területén. Képzéseim befejeztével sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd hematológiából.

2015 óta online egészségügyi szakértést, cikkírást vállalok belgyógyászati és hematológiai témákban, valamint más szakterületek megírt cikkeinek lektorálását végzem, illetve betegek számára adok tanácsokat mind a belgyógyászat, mind a hematológia témakörében.

Érdeklődési területeim rosszindulatú csontvelői eredetű betegségek, a krónikusbeteg-ellátás és -gondozás, az intenzív beavatkozások alkalmazása a klasszikus belgyógyászat mellett.

2018 szeptemberétől magánrendelés keretein belül is segítem a belgyógyászat és hematológia kérdéskörén belül a hozzám forduló páciensek jelentkezését. Segítséget nyújtunk a leletek értelmezésében és a további orvosi vizsgálatok megszervezésében is. Weblap címe és elérhetőségek: intiminfekt.hu

Legutóbbi válaszai

Véralvadásgátló szedése

Kedves Kérdező! MEgfelel, teljesen!!

Transzferin telítettség

KEdves Kérdező! NEm. A transzferrinnel nem. GFR lehet alacsonyabb ha van pl magasvérnyomás ezek legyenek rendben,illetve igyon sokat. Nincs gond szerintem.

Laboratóriumi lelet

KEdves Kérdező! Nem szerintem semmi gond nincs vele. Nem dohányzik? Asthma nincs? Ezeket kellene megnézni.

Vérvételi lelet eltérések

Kedves Kérdező! Nem, nincs is jelentősége ill biztosan megfázás okozza.

Mi okozhatja ezeket a gyomor panaszokat?

Kedves Kérdező! Laktózintolerancia teszt, kifújásos, ahol igen, kiderül SIBO is, mert ez az első. Ha nem akkor gastroenterológia, IBD irányában.