Dr. Ujj Zsófia Ágnes

Dr. Ujj Zsófia Ágnes

belgyógyász, hematológus
Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézetben. Elsősorban a Hematológiai és Transzplantációs Tanszékén dolgoztam, de hosszabb időt töltöttem az Intenzív Osztályon és Sürgősségi Osztályon is. Képzésem során egyetemi centrumban szereztem naprakész és magasszintű ismeretet a belgyógyászat minden területén. Képzéseim befejeztével sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból, majd hematológiából.

2015 óta online egészségügyi szakértést, cikkírást vállalok belgyógyászati és hematológiai témákban, valamint más szakterületek megírt cikkeinek lektorálását végzem, illetve betegek számára adok tanácsokat mind a belgyógyászat, mind a hematológia témakörében.

Érdeklődési területeim rosszindulatú csontvelői eredetű betegségek, a krónikusbeteg-ellátás és -gondozás, az intenzív beavatkozások alkalmazása a klasszikus belgyógyászat mellett.

2018 szeptemberétől magánrendelés keretein belül is segítem a belgyógyászat és hematológia kérdéskörén belül a hozzám forduló páciensek jelentkezését. Segítséget nyújtunk a leletek értelmezésében és a további orvosi vizsgálatok megszervezésében is. Weblap címe és elérhetőségek: intiminfekt.hu

Legutóbbi válaszai

Lelet értelmezés

Kedves Kérdező! Nem tudom miért gondol hematológiai betegségre. Tökéletesen megfelelhet vírusfertőzésnek ahol crp negatív limfocita magasabb, a polikonalis szaporulat lehet immunvédekezés simán. Szerintem jogos a 6 hetes kontroll és remélem ezzel meg is oldódik. Ha véletlen nem, azt küldje át.

Labor eredmény 2

Kedves Levélíró! Elvileg beleférhet menszeszbe, érdemes majd 3-4 hónap múlva ellenőrizni. Ha akkor is megvan, akkor foglalkozzon vele.

Labor eredmény

Kedves Krisztina! A vashiányt úgy kell megnézni, nincs e nőgyógyászati oka vagy ha emésztési panaszok vannak, felszívódási zavar (laktóz v lisztérzékenység). Egyebekben pótolni kellene. A trigliceridre jó 3 hónap diéta szénhidrát legyen megszorítva és lehetőleg mozgás

ITP-vérkép

Kedves Kérdező! Teljesen megfelel a korábbinak, szerintem nincs ok aggodalomra.

Vérkép-elemzés

Kedves Kérdező! Cukorra kell figyelni ne legyen cukor betegség, illetve ebben a laborban pajzsmirigy alulműködésre utaló jel. Belgyógyászatra vagy endokrinológiára menjen, de nincs dráma, ez megoldható.