Súlycsökkenés téma

12 alapvető kérdés az életmódról

Életmód Orvosi Központ - Dr. Vernes Réka

Ma már nem kétséges, hogy az életmódunk milyen óriási hatással van az egészségünkre, betegségeket okozhat és gyógyíthat is. Dr. Vernes Réka, az Életmód Orvosi Központ életmódorvosa szerint éppen ezért is van kitüntetett szerepe az életmódorvoslásban a gondos felmérésnek, ami túlmutat a hagyományos orvosi felmérésen. Íme, a legfontosabb kérdések, amelyeket végig kell gondolnunk az életmódunkkal kapcsolatban.

14 étel, mely segíti a fogyást

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Szeretné csökkenteni a cukor iránti vágyát, az étvágyát? Akkor feltétlenül illessze az étrendjébe az alábbi ételeket, persze csak akkor, ha nem allergiás vagy nem szenved ételintoleranciától!

A jó edzés szabályai

Medipress

Edzeni kell, méghozzá okosan! Szakértők szerint a fitness kedvezően hat a gondolatok összpontosítására és a test edzésére - írja a Reuters.

Fogyókúra - Mit kell tudni az orlisztátról?

MTI

A piacon lévő gyógyszerek közül az egyetlen orlisztát hatóanyagú, vény nélkül is elérhető fogyókúrás gyógyszer megakadályozza, hogy a táplálékkal elfogyasztott zsír egy része a vékonybélben felszívódjon, így minden 2 kg saját erőből elért fogyás mellett, további 1 kg-ot veszíthetünk (természetesen kiegyensúlyozott és változatos, kalória- és zsírszegény étrend mellett).

Túlsúlya helyett a munkáját vesztette el

MTI

A rendőr a reklámokra hallgatva szorgalmasan szedte azt a brazil táplálék-kiegészítőt, amelyet fogyás céljából a leghatásosabbnak mondtak.

Mi lehet az oka?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Címzett! A tanácsukat szeretném kérni a következö tünetekkel kapcsolatban.Rövid időn belüli jelentős súlycsökkenés(4 hónap alatt 30kg) és az utóbbi időben a szegycsont a mellkasból kiálló fájdalommentes duzzanata. válaszukat előre is kös