• Potenciazavar téma

    WEBBeteg
    Az egészséges férfiak és nők normális életfunkciója a nemi élet, melynek minőségéért mindkét partner felelős. A szexuális működést nemcsak testi, hanem pszichés tényezők is befolyásolják.
    WEBBeteg - T.A.
    A potenciazavar sokakat érintő probléma. A 40 éves férfiak 39 százaléka tapasztalt már merevedési zavart. A 70 év fölötti férfiak kétharmada számol be súlyosabb tünetekről. A potenciazavar nem életveszélyes probléma, de ez nem azt jelenti, hogy nem komoly. A merevedési zavarral (MZ) küzdő férfiak nagyobb valószínűséggel esnek depresszióba és saját bevallásuk szerint az életük kevésbé örömteli.
    Medipress
    A férfiak szexuális teljesítőképességéről szóló beszélgetések a suttogásból hangos kiabálássá lettek. A merevedési zavar többé nem titok, és egyre több férfi beszél róla nyíltan.
    WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus
    A technikai fejlődés lehetővé teszi – alighanem már a közeljövőben –, hogy a testi kapcsolat virtuális módú, de valódinak érzett formája is létrejöjjön. Milyen hatással van ez a személyes kapcsolatokra?
    MTI
    Hétfőn kezdődik a korábbi Prosztata Napok kibővített programsorozata az Urológiai Hét - közölte a Magyar Urológusok Társasága pénteken az MTI-vel.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Az erekciós problémákra használt kék tablettáról bebizonyosodott, hogy jó hatással van a depressziós nők szexuális problémáira is - számol be a Health24.com egészségügyi portál.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Noha első hallásra hihetetlennek tűnik, a legújabb kutatások eredményei szerint a záptojás szagáért felelős gáz hamarosan az erekciós problémák kezelésére szolgáló készítmények egyik fontos alkotóeleme lehet.
    WEBBeteg - Rozgonyi Sarolta
    A rendelőben semmi kellemetlen nem történik: akár egyedül érkezik a páciens, akár párjával, az orvos segít, testnek és léleknek - Dr. Fekete Ferenc urológus szakorvossal beszélgettünk.
    Potenciazavar
    Sok férfi veszélyezteti erejét és teljesítőképességét életstílusával. Töltse ki a tesztet, és megtudja, hogy potenciája veszélyben van-e.
    freepress.eu
    A potenciazavar a magyar férfilakosság kb. 47%-át érinti, mégis tabutémának számít, és a panaszok ellenére sokan nem fordulnak orvoshoz.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!