Potenciazavar téma

Férfiegészség: Ön veszélyben van?

WEBBeteg

A prosztatanagyobbodás, a potenciazavar és a különböző urológiai betegségek egyaránt érinthetik a férfiak egészségét. Azért, hogy időben megelőzze a kellemetlen szövődményeket, érdemes rendszeres szűrővizsgálatokon részt vennie, illetve tünetek esetén mielőbb orvoshoz fordulnia. Férfiegészséggel kapcsolatos tesztjeinkkel felmérheti, mennyire veszélyeztetett.

Férfiegészség - Mutatjuk a számokat

Prosztatamegnagyobbodás,Potenciazavar,Férfiak

Gondok vannak a szexuális életében? Vajon mi okozhatja problémáját? Mikor érdemes orvoshoz fordulnia? Tudja, miért kell kezelni panaszait?

Potenciazavar: A házastárs felelőssége is!

WEBBeteg

Az egészséges férfiak és nők normális életfunkciója a nemi élet, melynek minőségéért mindkét partner felelős. A szexuális működést nemcsak testi, hanem pszichés tényezők is befolyásolják.

A potenciazavar súlyos bajra figyelmeztethet!

WEBBeteg - T.A.

A potenciazavar sokakat érintő probléma. A 40 éves férfiak 39 százaléka tapasztalt már merevedési zavart. A 70 év fölötti férfiak kétharmada számol be súlyosabb tünetekről. A potenciazavar nem életveszélyes probléma, de ez nem azt jelenti, hogy nem komoly. A merevedési zavarral (MZ) küzdő férfiak nagyobb valószínűséggel esnek depresszióba és saját bevallásuk szerint az életük kevésbé örömteli.

Így is növelhető a potencia - Az urológus tanácsai

Medipress

A férfiak szexuális teljesítőképességéről szóló beszélgetések a suttogásból hangos kiabálássá lettek. A merevedési zavar többé nem titok, és egyre több férfi beszél róla nyíltan.

Ma kezdődnek az Urológiai Hét programjai

MTI

Hétfőn kezdődik a korábbi Prosztata Napok kibővített programsorozata az Urológiai Hét - közölte a Magyar Urológusok Társasága pénteken az MTI-vel.

A potencianövelő segít a depressziós nőkön is

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Az erekciós problémákra használt kék tablettáról bebizonyosodott, hogy jó hatással van a depressziós nők szexuális problémáira is - számol be a Health24.com egészségügyi portál.

Záptojás mint afrodiziákum?

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Noha első hallásra hihetetlennek tűnik, a legújabb kutatások eredményei szerint a záptojás szagáért felelős gáz hamarosan az erekciós problémák kezelésére szolgáló készítmények egyik fontos alkotóeleme lehet.

Négyszemközt a doktorral

WEBBeteg - Rozgonyi Sarolta

A rendelőben semmi kellemetlen nem történik: akár egyedül érkezik a páciens, akár párjával, az orvos segít, testnek és léleknek - Dr. Fekete Ferenc urológus szakorvossal beszélgettünk.

Potenciazavar teszt

Potenciazavar

Sok férfi veszélyezteti erejét és teljesítőképességét életstílusával. Töltse ki a tesztet, és megtudja, hogy potenciája veszélyben van-e.