A túlhajszoltság átka: potenciagondok

Szponzorált tartalom
megjelent:

Az erekció zavara még akkor is komoly problémát jelenthet a férfiak nagy részének, ha nem áll mögötte komolyabb szervi ok. A szexuális vágy hiányát sugallja (tévesen), megakadályozhatja a közösülést, árt a párkapcsolatnak, rontja az önbecsülést. (x)

A túlhajszolt, stresszes életmódot folytató férfiak gyakran szembesülhetnek a problémával, különösen 40 éves kor fölött. A potenciagondok azonban nem kell, hogy megkeserítsék a szexuális életet - tehetünk azért, hogy szervezetünk, egészségünk, érrendszerünk egészséges maradjon, ami kedvezően befolyásolhatja a szexuális teljesítőképességet is.

Az erekcióhoz - az anatómiai feltételeken túl - megfelelő keringés szükséges, hogy elegendő vér juthasson az artériákba, emellett fontos az idegrendszer és a hormonális rendszer megfelelő működése is. A negatív érzések, a nyugtalanság, a stressz már az előtt gátolja a lelki ráhangoltságot, így az erekciót, hogy az intim együttlét létrejönne. A stressz fizikailag is befolyásolja szervezetünk működését, akadályozva az optimális idegi és hormonális működést, rontva érrendszerünk – az életkorral amúgy is romló – állapotát.

Az urológusok tapasztalata szerint az esetek többségében a merevedési zavarnak nincs komoly, kezelést igénylő orvosi oka. Amennyiben Ön tapasztal akaratlan hajnali merevedést, anatómiailag alkalmas a kielégítő szexuális életre. Ezekben az esetekben érdemes változtatni életmódunkon, és – szexuális életünkre való tekintettel is – gondoskodni szervezetünk ideális működéséhez szükséges tápanyagokról.

Egészséges potencia – támogatás a természet erejével

Hazánkban is forgalomban van az az étrend-kiegészítő készítmény, amelyet természetes növényi kivonatok alkotnak: ginzeng (8 mg ginzenozid)-, fenyőkéreg- és maca gyökér kivonat, L-arginin, valamint koffein különleges kombinációja. Ezen kívül folsavat és egyéb B-vitaminokat is tartalmaz.

A ginzenget évszázadok óta tradicionálisan alkalmazzák a Távol-Keleten, erre a célra a növény gyökeréből készült kivonatot használják fel. A ginzeng hozzájárul az erekció kiváltásához és fenntartásához. A fenyőkéreg-kivonat növeli a vérerek áteresztőképességét, így segíti a helyi keringést, a mikrocirkulációt. A maca gyökér hozzájárul az állóképesség, valamint a normál szexuális aktivitás és energia fenntartásához. A B3-vitamin (niacin) és a B12-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a folsavval együtt továbbá a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Kinek ajánlott a potenciatámogató tabletta?

  • 18 év feletti férfiaknak
  • A szexuális teljesítmény fenntartására vágyó férfiaknak
  • Túlhajszolt életmódot élő férfiaknak
  • Stresszes életvitelt folytató férfiak részére

Megbízható, diszkrét, kényelmes

Az interneten számos potencianövelő megoldással találjuk szembe magunkat, ám nem biztos, hogy ezek hatóságilag bevizsgált, megbízható forrásból származnak. A független laborok által bevizsgált készítmény Magyarország egyik piacvezető étrend-kiegészítő márkája a férfi potencia kategóriában.

A kifejezetten férfiaknak készített tablettát szájon át kell bevenni a termékleírásban leírtak alapján. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be 1 kapszulát 1 órával a tervezett szexuális együttlét előtt. A maximális eredmény érdekében alkoholt legfeljebb korlátozott mértékben fogyasszon csak, mivel az alkohol rontja a keringést.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Amennyiben merevedési problémái szervi akadályokra utalnak, feltétlenül orvoshoz kell fordulni. Erre utalhatnak például hormonális rendellenességek, fulladás kisebb fizikai megterhelés esetén, vagy bármilyen szokatlan elváltozás a nemi szerveken.

A reklámot tartalmazó cikk megjelentetését a STADA ellenszolgáltatás nyújtásával támogatta.

Cikkajánló

Gyógyszertárolás
Gyógyszertárolás

Az otthoni gyógyszertárolás szabályai.

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

WEBBeteg - Cs. K., fordító
WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus, andrológus
WEBBeteg - Dr. Fekete Ferenc, urológus
WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász
WEBBeteg - Dr. Török Alexander, urológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.