Potenciazavar, potencianövelő készítmény!

Tisztelt doktornő/úr! Én egy merevedési zavarral küzdő 25éves férfi vagyok. Van ugyan erekcióm, de nem minden esetben elég a merevedés a behatoláshoz. Esetenként az óvszer felhelyezésekor szűnik meg az erekció, de más esetekben egy ideig van erekcióm, ami hoszabb-rövidebb idő alatt megszűnik. Mint mondtam, nem minden esetben van probléma, de viszonylag gyakran. Kipróbáltam különböző potencianövelő hatású étrendkiegészítőt, de nem éreztem érdembeni hatását, ezért a párommal fontolgatjuk, hogy a problémás estéken használhatnák kimondottan potencianövelő készítményt, pl: Sildenafil Pfizer. A kérdésem az lenne, hogy miként lehetne hozzájutni az ilyen készítményekhez? Háziorvos vagy urulógus írhatja fel? És milyen vizsgálatok előzik meg a recept felírását, ha vannak vizsgálatok? Előre is köszönöm a segítségüket:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza merevedési zavar témában

Urológiai szakrendelésen fizikális vizsgálatot követően receptre fogják felírni a megfelelő gyógyszert, amennyiben az szükséges

Kérdés: 2018. november 02., 19:26; Megválaszolva: 2018. november 05., 20:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Szervi betegségeim lehetnek?
Lassan egy éve tartó kapcsolatom van, részlegesen aktív szexuális élettel, ami aggaszt, hogy gyakran nincs kellő merevedésem illetve az aktus során...
Merevedési probléma
Tisztelt Doktorúr! Olyan problémám lenne, hogy 6 éve vagyok a párommal imádom szeretem a testét mindenét, de amikor szexre kerül a sor nem müködik...
Potencizavar
Tisztelt Dr. Úr/Nő! A panaszom a kö etkező: 2 hete jelentkezett nállam az a probléma hogy szeretkezés előtt lankad a péniszem. Pettingelésnél is...
Merevedési zavar, rövid
Van egy új párkapcsolatok és kínosan érint a dolog, az erekciom rövid ideig tart sok esetben, streszes az életem de próbálok nyugott lenni és...
Herevisszértágulat okozhat...
Ultrahangos vizsgálat bal oldalon enyhe herevisszértágulatot és enyhe vízsérvet is kimutatott. (Az ultrahangos azt mondta hogy nem kell foglalkozni vele...