Aspirin téma

Acetilszalicilsav és gyógynövények: együtt vérzést is okozhatnak

WEBBeteg - M. J., Lektorálta: Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész

A forgalomban lévő fájdalomcsillapító gyógyszerek közül sok népszerű típus hatóanyaga az acetilszalicilsav, amely hatásos, de nem minden esetben veszélytelen. Kölcsönhatásba léphet ugyanis a szintén széles körben népszerű gyógynövényalapú étrend-kiegészítők egy-egy összetevőjével.

Aspirin ® Protect - tartós védelem az ereknek

Támogatott tartalom

Számtalan forrásból és sokszor hallottuk már, hogy Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedések a vezető halálokok közé tartoznak. Naponta lehet találkozni az ijesztő statisztikákkal, és alig van olyan ember, akinek szűkebb-tágabb rokoni köreiben ne fordult volna már elő szívinfarktus, agyvérzés, vagy egyéb rendellenesség. (x)

Az Aspirin csökkentheti a gyomorrák kockázatát

Független Hírügynökség

Az Aspirin csökkentheti a gyomorrák egyik fajtájának kockázatát - állapította meg egy amerikai tanulmány, amelyről pénteken adott hírt a BBC brit közszolgálati hírportál.

Az aspirin megelőzi az asztmát

Független Hírügynökség

Kétnaponta egy tabletta aspirin elejét veszi nőknél az asztma kialakulását - derül ki egy kutatásból, amelyről csütörtökön számol be a Thorax című nemzetközi orvosi lap. Az orvosok csaknem 40 ezer nőt figyeltek meg több mint 10 éven át.

Az aspirin csökkentheti a mellrák kockázatát

FH

A rendszeresen szedett aspirin (acetilszalicilsav) 20 százalékkal csökkentheti a mellrák kockázatát - erre a következtetésre jutott egy londoni kórház orvosprofesszora 21 tanulmány eredményeinek összegzéséből.

nyaki ér aspirin protect?

Orvos valaszol - Dr. Kerekes Éva

Tiszteletem! Bal artéria vertebralis gracilis, helyenként alig azonosítható, feltehetően hypoplasya.Erre ön javasol aspirin protectet, vagy ez nem okozhat problémát.reklámba láttam az aspirin protectet.Köszönöm

Füllyukasztás

Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó

Tisztelt Doktornő/Úr! 4 éve 2. tipusú cukorbeteg vagyok. Szív és érrendszeri betegségem is van, ezért Aspirint szedek. Szeretném kilövetni a fülem, de az egyik honlapon kizáró oknak írják a cukorbetegséget és a vérhigitó szedését. Úgy tudom az Asp

ASZPIRIN PROTEKT

Orvos valaszol - Dr. Tomonkó Magdolna

KIKNEK JAVASOLJA AZ ASZPIRIN SZEDÉSÉT MEGELŐZÉSRE ÉS KIKNEK JAVASOLJA BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKNEK

Aspirin

Orvos valaszol - Dr. Papp Júlia

Tisztelt Doktornő/Úr! Éppen az aspirinről olvastam egy tájékoztató jellegű cikket az Önök web oldalán, amit e.mail-ben kaptam. Az én kérdésem az lenne, hogy már évek óta szedem az aspirin protect 100mg-os tabletát. astriks-ot szedtem, mivel szülés u