Aspirin protect

Aspirin protecte szedek, emellett néha lehet e bevenni 500 as aspirint? Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza aszpirin témában

Kedves Kérdező!

Aspirin protect mellett nem a legjobb választás az 500 mg-os Aspirin szedése. Egy-két tabletta beszedése mellett valószínűleg nem jelentkezik mellékhatás, de ha lehetséges, talán inkább más fájdalomcsillapítót javasolnék. Nem írja, hogy pontosan miért szükséges az Aspirin szedése, lázcsillapításra, fejfájásra vagy egyéb fájdalomcsillapítás céljából. Más gyógyszert csak az aktuális panaszok ismeretében tudnék javasolni.

Kérdés: 2016. január 12., 00:21; Megválaszolva: 2016. január 15., 20:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás