• aspirin protect 100 mg szedhető-e aszpirin 500mg tablettával?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesaynám 75 éves, agyi fraktusai voltak, de nem láthatóan, a CT mutatta ki - önkéntelen kézmozgása miatt ment el neurológushoz.- tiapridált és aspirin protect 100-at írtak fel.- gyakran megfázik, ilyenkor mindig bayer aszpirin 500-at szed, a háziorvosa azt mondta, hogy a kettő együtt nem megy, de nem világosította fel, hogy akkor mit? nagyon várom a javaslatukat, köszönettel

        Dr. Szanyi Andrea válasza a aszpirin témában

        Kedves Kérdező! Valóban nem javasolt az állandóan szedett Aspirin protect mellett további Aspirint szedni. Lázcsillapításra lehet paracetamolt vagy Algopyrint szedni. A megfázásos tünetek enyhítésére szóba jöhet Neocitran fogyasztása is.


        Kérdés: 2013. október 28., 20:48; Megválaszolva: 2013. október 29., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.