A K2-vitamin segíti a kalcium beépülését a sejtekbe!

Szerző: Több mint TestŐr

Természetes formában az állati belsőségekben vagy a kemény sajtokban van jelen a K2-vitamin. Ha ezekből keveset fogyasztunk, a szervezet kalciumfelhasználásában probléma alakulhat ki.

Módosítva: 2017.05.23 10:51, Megjelenés: 2017.05.23 10:51
Címkék: K2-vitamin, Kalcium
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Angolkór Angolkór

A kóros D-vitamin-hiány tünetei, kezelése és megelőzése.

Szülés alatti beavatkozások: a...

A burokrepesztés a magzatburok mesterséges megrepesztését jelenti. A magzatburok a méhen belül a magzatot körülvevő két rétegből álló hártya...

K2-vitamin hatása a csontritkulás...

Csontrendszerünk épségének megőrzésében számos biológiai anyag, köztük hormonok, ásványi anyagok vesznek részt. Mindezen bonyolult rendszer...

Valóban életmentő a K-vitamin?

Az utóbbi időben számos cikk jelent meg a K2-vitamin jótékony hatásáról, ami a legtöbb olvasót arra késztetheti, hogy azonnal beszerezze ezt a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.