• Hydrocephalus-os beteg mitől tartózkodjon (környezetében,munkahely)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves, Doktor nő/Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy mivel Hydrocephalus-os beteg vagyok születésem óta. - Milyen munkát vállalhatok el? - Mitől tartózkodjak? Olvastam a nehéz fizikai terhelés elkerülését. A meleg helységeket se nagyon bírom, így ezt elkerülöm (mint pl.: termálfürdő, szauna, meleg víz). Most keresek munkát, és ez ügyben szeretnék sürgős választ kapni! Az orvosommal még nem konzultáltam. Köszönöm előre is választ!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a hydrocephalus témában

        Kedves Kérdező! Bármilyen olyan munkát vállalhat, melyben a fent Ön által leírt tényezőkkel nem találkozik, ha mágneses szelepű shunt-je van, akkor a mágneses terek kerülése is célszerű. Más kizáró tényező nincs.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 14:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés