csecsemő kori agyvíz víz fejűség

Ebben a 2.5 hónapos korban is kell a műtét vagy van más megoldás is a víz kevés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza hydrocephalus témában

Kedves Kérdező!

Sajnos nem értem mire irányul a kérdése. Ha arról van szó, hogy tágabbak a baba agykamrái és hydrocephalusa van, akkor mindenféleképpen szükséges a műtét, hogy az agyállomány károsodását elkerüljék. Írja meg részletesebben a problémát és akkor bővebben tudok Önnek válaszolni.

Kérdés: 2012. január 25., 17:52; Megválaszolva: 2012. január 29., 10:28
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi érelmeszesedés,valamint...
Tisztelt Doktor Úr ! Édesanyámnál 4 éve diagnosztizáltak Hydrocephalus betegséget,akkor még csak ellenőrzésre járt ,de most nyáron már...
hydrochepalus
Kedves Dr.Nő! Korábbiakban már írtam Önnek, amikor gyermekek magzati korban volt. Amikor megszületett, uh. csináltak, és hazaengedtek bennünket...
A hidrokefalusz öröklődik?
Egy rokonomnak hidrokefalusza van. Mikor hazavitték a kórházból napokig jól volt, így nem tudjuk génhiba (öröklődés) útján, vagy a...
Mit tegyünk?
Édesapám 83 éves, nagyon nehezen jár. Sokáig ortopédiai, reumatológia problémákkal magyarázták a nehéz járást, most azonban egy neurológus új...
Hydrocephalus-os beteg mitől...
Kedves, Doktor nő/Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy mivel Hydrocephalus-os beteg vagyok születésem óta. - Milyen munkát vállalhatok el? - Mitől...