Emlő nyirokcsomó

a barátnőmnek van nyirokcsomója állítólag jóindulatu hormonkezelést irt neki felaz orvos meg vitamit nos ami érdekel az az hogy az orvos aztmondta neki hamajd terhes lessz akkor elmúlik mert az anyatejjel kijön vagy felszívódik persze nem szoptathat a csládjában van rákbeteg egyébként érdekel hogy mennyire veszéjes ez rá igaze hogy gyerekvállalás segíthet eze egyébként most 3-4 nappal hamarabb jön mega menzesze lehete ebből idővel rosszindulatu daganat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emlő témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdésben érzek egy kis zavart. A nyirokcsomó teljesen természetes az emőben, de sohasem tűnik el legfeljebb a mértet változiuk. Mire a hormonkezelés? Nem látom a problémát, amiért nem vállalhatna gyermeket és nem szoptathatna. Nyirokcsomóból nem lesz emlődagant.

Kérdés: 2011. március 11., 00:54; Megválaszolva: 2011. március 14., 21:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mell önvizsgálat vs. szorongás?
Tisztelt Doktor úr / Doktornő! 32 éves nő vagyok. Sajnos a családomban előfordult már mellrák (anyai nagymamám) , ezért mindig odafigyeltem a havi...
bizonytalan
Tisztelt Doktornő! Az alábbi kérdésben szeretném a segítségét kérni. Mammográfiás szűrésen voltam, ahol az alábbi eredmény született: ...
Mell " duzzanat "
Kedves Doktor Úr/Nő! Észrevettem már régebben, de most újra foglalkoztat, de már most rá koncentráltam a "problémára"... A mellemet tapogattam...
Csomó az emlőben
Szeretném megkérdezni, hogy mit javasolnak mit tegyek. A lányom, aki 17 éves a jobb emlőjében egy csomót tapintott ki. Jelenleg nem fáj. UH vizsgálat...
Mammográfia - körülírt benignus...
Mammográfián áprilisban voltam, a vélemény körülírt benignus meszesedés a bal emlőben a mellultrahang nem mutatott ki elváltozást, javaslat fél...