Egyoldali mellérzékenység

Kedves Doktor Úr! Kb. 1 hete a bal mellemet érzékenyebbnek, feszültebbnek érzem, mintha meg is lenne duzzadva a másikhoz képest. Nem mondanám, hogy fáj, inkább kellemetlen, diszkomfort érzetű. Valamennyire kisugárzik az érzékenység a hónaljam irányába is. Kívülről nem látható a különbség a két mellem között, próbáltam áttapogatni is, és úgy is csak annyit érzékelek, hogy duzzadtabb és érzékeny. 34 éves vagyok és még nem szültem. Mitől lehet ez? Van-e okom aggódni, illetve hova fordulhatnék ezzel a panasszal? Összefügghet ez azzal, hogy mostanában többször fáj a bal oldalon a vállam, nyakam és a csuklyás izom környéke? Most is be van állva. Válaszát nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Rubincsillag

Dr. Tekse István válasza emlő témában

Kedves Kérdező!

Emlő ultrahang javasolt lehetőleg a ciklus első felében.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. december 03., 07:59; Megválaszolva: 2019. december 04., 13:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szexuális élet hatása a mellekre /...
Azzal a panasszal fordulok Önökhöz, hogy barátnőmnek (17 éves) első közös szexuális együttléteink után (márc 16 17 18) elkezdtek...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...