Mell " duzzanat "

Kedves Doktor Úr/Nő! Észrevettem már régebben, de most újra foglalkoztat, de már most rá koncentráltam a "problémára"... A mellemet tapogattam és a jobb mellem belső felénél ahogy kihúzom magam és megnyomom kis "duzzanatot" érzek, nem csomó, hanem ilyen szövet szerű, végig körbe "perem" szerűen...ahogy hozzáérek úgy megmozdul, de nem minden helyzetben érzem, átvizsgáltam magam, ahogy anno az orvosom mondta, nem érzek semmmiféle csomót, lementem a háziorvosomhoz, aki szintén átvizsgált, és mondta h nem érez semmmi féle csomót, az ott szimplán a mellem szerkezete, mirigyek....igazából a másik mellemnél is érzem csak ott nem akkora... Mondta h feleslegesnek tartja a mammográfiai vizsgálatot, pláne hogy fiatal vagyok, és hogy nyugodjak meg, de azért adott egy beutalót, hogy ha nem nyugszom meg menjek el nyugodtan... Valóban felesleges lehet a félelmem? Igazából a menstruációm is most fog megjönni...lehet az okozza... Megnyugtató válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel.: Via

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza emlő témában

Kedves Via!

A menses előtt a mell mirigyesebb tapintatú, menses után kell a mellett újra vizsgálni, ha ekkor is csomót tapint, akkor is a probléma az életkorára való tekintettel nem mammográfiás, hanem ultrahangos vizsgálatot igényel, ez esetben ide kérjen beutalót!

Kérdés: 2012. július 16., 15:28; Megválaszolva: 2012. július 17., 13:20
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2