• Pajzsmirigy betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Nő! Úr!

        Kérdésem az lenne, hogy én már több mint 10 éve pajzsmirigy elégtelenséggel küszködöm de én semmit nem fogytam nem vagyok fáradékony sőt igen keveset alszom.

        Mitől van az hogy nem tudok egy dekát sem fogyni, másik kérdésem, hogy szedhetem-e a LINDAXA ÉTVÁGY CSÖKKENTŐT pedig így sem eszem sokat.

        Szedem az Euthyroc gyógyszert és fél évente megyek vérvételre

        Várom meg tisztelő válaszukat

        Tisztelettel:  Marika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Marika!

        Érdemes lenne táplálkozási naplót vezetnie, és ezt szakembernek megmutatnia. Valószínűleg van olyan momentum, mely önnek nem tűnik fel, de mégis az a probléma kiváltó oka. Egy obezitás vagy endokrin szakrendelést keressen fel, itt fognak tudni segíteni. A Lindaxa egy komoly, központi idegrendszerre ható szer, ezért elindítása komoly mérlegelést igényel. Szív-és érrendszeri betegnél nem is javasolt alkalmazásuk. Ezt háziorvosával beszélje meg, ő ismeri az ön kórtörténetét, korábbi betegségeit.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 10:51:40; Megválaszolva: 2010. február 16., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: