• Fogyókúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor úr/ Doktornő! December közepétől kezdtem el fogyókúrázni. Próbálkoztam a glikémiás index szerint.Sok témát elolvastam.104 kg ról indult a fogyókúrám, a mai napon 98 kg-t mutatott a mérleg. Egészségügyi okok miatt, térd túlterhelés és műtét miatt kellene a fogyás, min 10 kg, (az orvos szerint 1 hónap alatt kellett volna, nem sikerült) és amennyi sikerül. Jelenleg hajlok már a paleo diétára is csak legyen eredmény.

        Irinyi-Barta Tünde válasza a fogyókúra témában

        Kedves Kérdező! Feltétlenül azt javaslom Önnek, hogy a közelében keressen fel egy szakembert (dietetikust), aki szakszerűen, személyre szabottan összeállít Önnek és állapotának megfelelően egy étrendet, amelyet betartva elérhetővé válik a testtömeg-csökkenés. Önállóan, felügyelet nélkül ne kezdjen bele semmilyen diétába. Üdvözlettel: Irinyi-Barta Tünde


        Irinyi-Barta Tünde
        okleveles táplálkozástudományi szakember Tőle szeretnék kérdezni

         Irinyi-Barta Tünde

        Kérdés: 2015. február 11., 13:58; Megválaszolva: 2015. február 13., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: