• Hogyan fogyjak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 10 éve már, hogy felfedezték a pajzsmirigy promlémámat /előtte is volt már csak én akkor vettem észre a nyakamon a "csomot és akkor küldtek el a vizsgálatokra/ az akkori eredményeimtsh 0, 021 Ft4 19, 35 Ft3 5, 76 az izotópos vizsgálat eredménye: autonom göbök mindkét lebenyben, a balban 4*2, 5 cm fokozott aktivitású, melyben vannak csökkent aktivitású területek a jobban 1 cm átmérőjű fokozott aktivitású régió van. Moistanáig nem kaptam rá gyógyszert a legfrissebb eredményem TSH 3.677 FT4 10, 09. Most az orvosom Letrox szedését javasolta 50 mg-ot de ezt le kellett vinni 25mgra mert a vérnyomásom " elszállt" csak ettől gyógyszertől vagy más okok miatt is nem tudom. Szedek még a vérnyomásomra napi 2*50mg Betaloc tablettát 1* 50 mg Portiront/ ez utóbbit 3 hete szedem akkor lett lecserélve Lisopresst szedtem előtte/. A kérdésem a következő: fogynom kellene de hogy kezdjem el ehhez kérek segítséget ha lehet tb keretein belül. Tolna megyében hol tudnának segíteni nekem. Előre is köszönöm válaszát: Jula

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Jula!

        Sajnos én csak Debrecen és Budapest környékén ismerek személyesen szakembereket, de az interneten az alábbi címeket találtam, akik elhízástudománnyal foglalkoznak.

        Pécsi Tudományegyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Lipidológiai Központ
        Cím:    7624 Pécs, Ifjúság u. 13.
        Tel.:    72/536-000/1774; 72/536-165

        Pécsi Tudományegyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar, I. sz. Belgyógyászati Klinika, "Hetényi Géza" Endokrinológiai és Anyagcsere Osztály
        Cím:    7624 Pécs, Ifjúság u. 13.
        Tel.:    72/536-165

        Tolna Megyei Balassa Kórház
        Cím:    7100 Szekszárd, Béri Balog Ádám u. 5-7.
        Tel.:    74/501-545

        Nyilván ezt  kollegák is el fogják mondani, de csak a személyre szabott fogyókúra működik hatékonyan, ezért érdemes már eleve táplálkozási naplót vezetnie, és ezzel felkeresni a rendelést, hogy ki lehessen szűrni az alapvető táplálkozási hibákat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-10 11:50:32; Megválaszolva: 2010. február 10., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: