Normál súlyra történő fogyás esetén a hasamon a bőr még visszahúzódhat?

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben kocogással leadnék a jelenlegi (90 Kg) súlyomból, akkor van-e esély arra, hogy a bőr visszahúzódjon a hasamról ennyi idősen? Válaszát előre is köszönöm: T. András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogyókúra témában

A fogyás ütemétől függ, hogy mennyire tud a bőr alkalmazkodni. Heti 1 kg-nál/havi 4 kg-nál többet ne adjon le, és rendszeresen sportoljon, illetve rendszeresen, illetve használjon bőrfeszesítő termékeket.

Kérdés: 2012. január 18., 22:46; Megválaszolva: 2012. január 19., 10:22
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok?
Kedves Doktornő! Azzal a problémával fordulok magához, hogy már jó ideje nem eszem rendesen, voltak botlásaim mindig, de akkor is nagyon keveset ettem...
Fogyókúra
T. Doktor úr/ Doktornő! December közepétől kezdtem el fogyókúrázni. Próbálkoztam a glikémiás index szerint.Sok témát elolvastam.104 kg ról...
Segitséget szeretnék kérni
2013-ba szűltem es mostanra felszedtem 20kg-ot! Most 165 cm magas vagyok és 85 kg! Sajnos a kislányomat nem tudom ráhagyni senkire még edzek igy csak...
Fogyókúra
Üdvözlöm! Tavalyi év végén eldöntöttem hogy fogyókúrázni szeretnék mert nem éreztem jól magam a bőrömben! 2014. Februárban sikerült...
A szénhidrát mentes diéta...
Tisztelt Doktor nő/úr... Szeretnék fogyni van felesleges 15 kg rajtam. Tanácsot szeretnék kérni, ha szénhidrát mentes diétát csinálok és mellette...