Dr. Csuth Ágnes

Dr. Csuth Ágnes

családorvos
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

megfelelőek e a gyógyszerbeállításaim

Kedves Kérdező! A CRP és májenzimek eltéréseivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert a kórelőzményt nem ismerem. A koleszterin és a triglicerid-szintek is magasak, látom, hogy szed gyógyszert ezek miatt, javaslom, hogy próbáljon meg szigorúbb diétát tartani. A leletet kezelőorvosával is beszélje meg, hiszen ő ismeri pontosan a kórtörténetet.

Dr. Csuth Ágnes Doktornőnek

Kedves Kérdező! Ez az úszkáló folt érzés leggyakrabb az úgy nevezett üvegtesti homály esetén jelentkezik. Ez az érzés elsősorban fényes felület esetén a kontrasztkülönbség miatt jelentkezik. Javaslom, hogy jelentkezz be egy szemészeti vizsgálatra, csak ez segíthet abban, hogy kiderüljön, van-e kóros a háttérben.

Vérvétel, italfogyasztás

Kedves Kérdező! A válasz attól függ, hogy mikor fogyasztotta. A vércukrot emelheti, ha 8 órán belül volt.

Étrend (Dr. Csuth Ágnes)

Kedves Kérdező! Túl sok az étrendben a szénhidrát és a zsír. Javasolt lenne több fehérje fogyasztása, a szénhidrátokat rostokkal fedezze, napi 5-szöri kis étkezés javasolt, a bő olajban sütés, a panírozás kerülendő. Amíg testsúlya nem rendeződik a nassolás teljesen kerülendő. Napi 2, 5-b l szénsavmentes víz javasolt még. Friss zöldség, halak (párolva, grillezve) , szárnyasok fedezzék főleg a napi fő étkezéseket, emellett több teljes kiőrlésű gabona és joghurt lenne javasolt.

Dr. Csuth Ágnes Doktornőnek sürgős!

Kedves Asszonyom!

Az alábbi linken megtalálhatóak az Országos Betegszállító Szolgálat megyei állomásainak telefonszámai. Hívja fel az illetékes állomást, ahol a diszpécser fog tudni felvilágosítást adni, hogy milyen lehetőségek vannak:

https: //www.mentok.hu/mentoallomasok/

Remélem, sikerrel járnak!