• Fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hete el nem múló betegségemről szeretnék kérdezni, külföldön vagyok, orvosnál nem voltam még. A tünetek: hirtelen jött láz, torokfájás, nagyon erős fejfájás és az egyik ujjam is fájt, feszült. kb 3-4. napra ezek a tünetek elmúltak, csak a torokfájás maradt, de az nagyon erős, alig birok nyelni. plusz 2 napja begyulladt a bal szemem, illetve ma a jobb is. a bal már jobb állapotban van. kb 2 hete már egyszer begyulladt a bal szemem, rögtön elkezdtem borogatni mezei zsurló teával.el is múlt másnapra. akkor semmi más bajom nem volt. Mi lehet ez?Azt gondoltam csak egy egyszerű megfázás, de ez nem az. A szemem borogatom, van nálam mindenféle gyógyszer. Coldrexet veszek be ha már nagyon fáj a torkom, az enyhíti, illetve Mebukaint. Van nálam tantum verde spray, azt is használtam, illetve neocitránt is elkezdtem inni napi 2x kb 3 napja. Azóta elkezdett kicsit följönni a váladék az orromból, de nagyon kevés és lassan. De egyébként meg nincs bedugulva, szóval furcsa. Nem vagyok beteges típus, de mostanában hamarabb elkapok mindent.. Kb 2 hónapja is beteg voltam, de az csak megfázás volt. Ha tudnak válaszolni kérem minél előbb küldjenek választ. Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőző betegség témában

        Tisztelt Hölgyem! A klinikai tünetek alapján egy légúti vírusos betegsége zajlik, amely a szem kötőhártyáját is megtámadta. Ha nem múlna el egy héten belül tünete, akkor mindenképpen tovább kell lépni laborvizsgálatok, fül-orr-gégészeti vizsgálattal. Van egy olyan erősebb, immunrendszert támadó vírus, amely az Ön korosztályában elhúzódó torokgyulladást okoz. Esetleg ezt nem árt kizárni.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 30., 20:45; Megválaszolva: 2010. november 06., 16:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés