• Fájdalmas vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Lehet-e összefüggés k. 40 napja lezajlott tüdőgyulladás, hugyuti fertőzés és a mostani fájdalmas vizelésem között.. A vizeletem tiszta, genny mentes.. Köszönettel K.B

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőző betegség témában

        Tisztelt Uram! A 40 napja lezajlott húgyuti fertőzés sajnos visszatérhet, de ha a vizelete tiszta, akkor inkább más lehet a fájdalmas vizelés hátterében. További vizsgálatra lesz szükség, és ki kell zárni például a vesekő lehetőségét is, mert ez a második leggyakoribb oka panaszainak.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 23:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 06:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: